Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandra Bursać prvi put ispričala kako je saznala da je bivši verenik varao sa Anđelom Vešticom

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bila sam kod knjigovođe i mene zove novinar i saopštava mi da moj dečko i ta dotična osoba imaju prepsku", ispričala je ona

  • 0
Aleksandra Bursać, Andjela Vestica Foto: Marko Jovanović, Instagram/bursacaleksandra_official, Nikola Tomić

Pevačica Aleksandra Bursać prvi put je ispričala kako je saznala da je bivši verenik prevario sa starletom Anđelom Vešticom.

Aleksanda je pre nekoliko godina prošla je kroz težak period, kada ju je tadašnji dečko Zoran Uglješić prevario sa starletom Anđelom Vešticom, o čemu je pevačica više puta otvoreno govorila.

Ona je sada ponovo progovorila o teškom periodu i rekla da je zahvalna na tome što joj se desilo, a potom i ispričala kako je saznala za prevaru.

- Bila sam kod knjigovođe i mene zove novinar i saopštava mi da moj dečko i ta dotična osoba imaju prepsku, da su poruke vrlo eksplicitne - ispričala je ona i dodala:

- Ja sam prvo mislila da se šali, a onda sam tražila da mi pošalje skrinšotove, da vidim da li je to njegov broj. U tom momentu mi smo živeli zajedno, bila sam u totalnom šoku šta mi se dešava - ispričala je Aleksandra u emisiji "Show se nastavlja" na Blic TV.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA