Vreme čitanja: oko 1 min.

"Anđela je želela smrt meni i mojoj deci": Zorica Marković iznela šok detalje o Đuričićevoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Gađala me je, bacala mi je naočare, izazivala fizički kontakt jer se družim s Anom - rekla je ona

  • 5

Pevačica Zorica Marković nakon izlaska iz Zadruge, progovorila je o druženju sa Anom Ćurčić, ali i o ljubavnom paru Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić.

- Nisam očekivala ni ovo, presrećna sam. Ja sam uvek na ženskoj strani i to će uvek tako opstati - počela je pevačica, a na pitanje da li će nastaviti prijateljstvo sa Ćurčićevom, odgovorila je:

- Naravno, pogotovo sada kada su se naše porodice zbližile. Baš mi je bilo teško kad sam videla Aninu mamu kako plače. Po meni najteža sezona do sada, ne može ni pola da se prepriča šta smo mi doživeli unutra.

Ona se dotakla i lošeg mišljenja koje je stekle o Aninoj kumi Mileni Kačavendi.

- To je moj neki rezon bio. Ja vrlo čitam između redova. Kada je Ana rekla da se niko ne oglašava, ja sam shvatila da ona sumnja u nešto što se desilo mimo dogovora. Ipak, to nije mala stvar. Možda je kuma mislila da sam ja uticala na to.

Zorica je prokomentarisala i Anđelu i Zvezdana, i tom prilikom zgrozila se na sve što joj je Đuričićeva izgovorial u rijalitiju.

- Ja sam to Zvezdanu rekla, da dotičnu ne želim da komentarišem jer da meni neko želi smrt sa moja tri bajpasa, i da želi smrt mojoj deci... Nakon svega izrečenog, ona je za mene vazduh. Gađala me je, bacala mi je naočare, izazivala fizički kontakt jer se družim s Anom. Ja sam to iskulirala. Kad sam pala u nesvest, ona se izvinila i rekla: "Ja bih se ubila i ne bih živela da sam kao ti". To su reči koje može samo budala da izjavi - zaključila je Zoka.

(Telegraf.rs)

Video: Dušica Jakovljević o incidentu sa Lepim Mićom u finalu Zadruge 6

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlo

    10. jun 2023 | 14:04

    Hocete pare ,pare pa sad cutite za lovu se sve izdrzi. A tvoje najgore psovke nikad cuo ni na ulici , sramoto od zla cuti i ne javljaj se.

  • Bajkaa

    10. jun 2023 | 17:36

    Andjela je rekla istinu. To većina misli ali ne sme da joj kaže. Zorica je mnogo zla. Zaboravila je vrlo brzo svoju mladost.

  • Ivona

    10. jun 2023 | 17:11

    A ti baba Zorice si zaboravila sta si zelela Luni???? Izgleda da te pamcenje slabo sluzi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA