≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdan priznao da je Anđela trudna? Slavnić u lajvu napravio pometnju, fanovi van sebe

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdan je u Tiktok lajvu govorio o Anđelinim navodnim simptomima koji bi mogli da govore u prilog o tome da je ona u drugom stanju

  • 0
Anđela I Zvezdan Slavnić Printskrin: Youtube/HypeTVBiH

Bivši rijaliti igrač Zvezdan Slavnić napravio je pravu pometnju zbog spekulacije da je njegova dve decenije mlađa devojka, Anđela Đuričić potencijalno u drugom stanju.

Zvezdan je u Tiktok lajvu govorio o Anđelinim navodnim simptomima koji bi mogli da govore u prilog o tome da je ona u drugom stanju.

Dok se Slavnić snimao, njegova devojka je sve vreme dobacivala.

- Izgleda da je Anđela stvarno trudna. Vruće joj je, hladno joj je. Anketa, da li je Anđa trudna. Nervozna je non-stop - rekao je Zvezdan u šali, a onda se u razgovor uključila i Anđela.

- Nisam non-stop - dodala je ona.

@azimaismailovic #fouryou #balkantiktok ♬ Originalton - 🐾🅰️💤ℹ️Ⓜ️🅰️🐾

- Dobro, ćuti, ćuti, pusti ja da kažem. Jede joj se stalno neka određena hrana. Molim ljude da mi kažu da li da krenem da bežim odmah ili sada. Trudna? Beži?, To mi pišete? Pa da. A možda je i preuranjeni klimaks. Mogao bih da pobegnem od nje samo sprat niže, dotle bih mogao - šalio se Zvezdan Slavnić.

(Telgera.rs)

Video: Dušica Jakovljević o incidentu sa Lepim Mićom u finalu Zadruge 6

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA