≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleks objavila sliku iz kreveta sa Carem! Filip joj leži na ramenu, a izraz lica govori više od reči

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako su mnogi spekulisali da njihova ljubav neće opstati u spoljnom svetu, Far i Aleksu su novom objavom demantovali sve

  • 1
Aleksandra Nikolić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić objavila je snimak sa verenikom Filipom Carem iz kreveta i time potvrdila da su svoju romansu nastavili i u spoljnom svetu.

Aleksandra je vezu sa Carem započela u "Zadruzi 6", a pre samog izlaska iz rijalitija su se verili, te najavili i svadbu u spoljnom svetu.

Iako su mnogi spekulisali da njihova ljubav neće opstati u spoljnom svetu, Far i Aleksu su novom objavom demantovali sve.

Aleksandra i Filip uživaju provodeći svaki trenutak zajedno, a sada je ona na Insta storiju objavila fotografiju svog dečka koji leži u krevetu.

Podsetimo, Aleksandra Nikolić trijumfovala je u "Zadruzi 6", gde je i započela svoju emotivnu vezu sa Filipom Carem, nakon što je još na početku zbog njega ostavila svog tadašnjeg dečka Dejana Dragojevića.

- Ne znam na koji način da Vam se zahvalim, jer ne mogu da Vam se odužim za svu ljubav i podršku koju ste mi pružili... Još uvek ne mogu da se naviknem na to da je trofej moj ( VAŠ ) više bih rekla Vaš draga moja podrško, moja druga porodice. Volim vas i ostanite uz mene. Koračamo kroz jednu novu životnu priliku . Hvala Zadruzi na svemu. Dali ste mi priliku da pokažem pravu Aleksandru - napisala je Nikolićeva na društvenoj mreži Instagram.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    12. jun 2023 | 20:01

    Ovaj sam u krevetu, grli ćebe. Kakva laž da su zajedno na slici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA