Vreme čitanja: oko 2 min.

Kačavenda se konačno oglasila nakon frke u finalu: Nisam se videla sa Anom, nije imala nikakva pitanja za mene

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Čekamo da se malo opasuljimo i večeras ili sutra sedamo malo da se družimo, jer ona nema pojma šta se napolju dešavalo", izjavila je ona

  • 1
Milena Kačavenda Ana Ćurčić Slavnić Printskrin: RTV Pink, Printskrin: Instagram/ ana_76___

Milena Kačavenda oglasila se prvi put posle finalne noći i otkrila da se još uvek nije videla sa kumom Anom Ćurčić, ali pomenula i Zoricu Marković.

Naime, sudeći po izjavama nakon finala, Ana nije saglasna sa izjavama koje je davala njena kuma, a Kačvenda je sada otkrila i zbog čega se još uvek nisu videle.

- Nisam se još videla sa Anom, pokušavam da se oporavim od dve finalne večeri. Čule smo se, naravno, jutro smo provele zajedno tada kada je izašla, ostale smo zajedno do ranih poslepodnevnih časova. Trebalo bi da se vidimo najverovatnije danas ili sutra, polomljeni smo svi kolektivno, nismo ni sele da popijemo kafu - kaže Milena za Pink.rs.

Na pitanje da li ju je Ana ispitivala o izjavama koje je davala o njenom odnosu sa Zvezdanom, dok je ona boravila u rijalitiju, kuma kaže:

- Nije me ništa pitala, bila je sluđena, mrtva umorna, iznenađena... Ona je delovala kao da je izašla iz zatvora (smeh). Nikakva pitanja nije imala za mene. Videla se njena zblanuta faca, nije još došla sebi. Kad ja nisam ustala iz kreveta dva dana, mogu da mislim tek ona. Sinoć smo se čule, bukvalno niko ne izlazi iz kreveta. Čekamo da se malo opasuljimo i večeras ili sutra sedamo malo da se družimo, jer ona nema pojma šta se napolju dešavalo.

Kačavenda je komentarisala i Zoricu Marković koja je nakon finalne noći najavila da će tek progovoriti o "famoznoj kumi" i otkrila u kakvom su sada odnosu.

- Sa Zoricom sam pričala, ona je u međuvremenu dobila neke informacije vezano za mene koje su, ja bar mislim, pogrešne. Pozdravile smo se, rekla mi je:"Dobijam svakakve informacije, čujemo se". Ja nemam ženin kontakt, nemam kako da stupim s njom u kontakt, ali nije ni trenutak. Mislim da ćemo se videti svi zajedno. Otkad su svi počeli da izlaze iz rijalitija, krenula je rafalna paljba, mislim da svima treba koji dan da dođu sebi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA