Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhvatili smo Anđelu i Zvezdana u njihovoj ulici: Slavnić i Đuričićeva razmenjivali nežnosti pred svima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rijaliti par odlučio je očigledno da užva u ljubavi u četiri zida, s obzirom na to da je svaki delić njihve veze bio ispred kamera

  • 12

Bivši zadrugari Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić nakon diskvalifikacije nisu se pojavljivali u javnosti, međutim, svaki njihov potez na društvenim mrežama prorpaćen je budnim okom fanova.

Naime, rijaliti par odlučio je očigledno da uživa u ljubavi u četiri zida, s obzirom na to da je svaki delić njihove veze bio ispred kamera, dostupan javnosti.

Ekipa portala Telegraf.rs, uhvatila je Zvezdana i Anđelu ispred zgrade u kojoj stanuju, te smo imali priliku da vidimo kako izgleda deo njihove svakodnevnice.

Zvezdan je nosio crni šorts, kao i majicu, te se pojavio u njegovom standardom izdanju, dok je Anđela bila i te kako doterana.

Bivša zadrugarka je ponela roze kombinezon, koji je pokazao njenu zavidnu liniju. S obzirom na to da je gornji deo košulje bio podignut, Anđelin isklesan stomak došao je do izrađaja, međutim, bujne grudi zadrugarke pokupile su pažnju prolaznika.

Anđela i Zvezdan su šetali, nakon čega je Đuričićeva ušla u prodavnicu dok ju je Slavnić čekao ispred. U jednom trenutku, Slavnić je zagrlio mladu Crnogorku, pa je poljubio u čelo.

Kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji ispod, kao i u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA