≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Enes je sina godinama lečio od teške autoimune bolesti: Skupi lek je pronašao u Turskoj, ali se bolest vratila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lek su, kako tvrde bosanski mediji, našli pre nekoliko godina, pa je Armin svaki mesec primao skupe injekcije koje su stabilizovale njegovo trenutno stanje.

  • 1
Enes Begović, Armin Begović Foto: Instagram/enesbegovic63

Sin poznatog pevača Enesa Begovića, Armin, juče je preminuo u 29. godini posle četiri dana borbe s bakterijom, a kako navode bosanski mediji bolovao je od podmukle autimune bolesti koju je godinama unazad pokušavao da izleči.

Pevačev sin od rođenja je imao autoimuno oboljenje sa kojim se borio godinama, a najveću ulogu u toj, nekad i svakodnevnoj, borbi za zdravlje, imao je upravo Enes koji je sa sinom obišao mnoge klinike i doktore, piše "Exkluziva.ba".

Lek su, kako tvrdi ovaj mediji, našli pre nekoliko godina, pa je Armin svaki mesec primao skupe injekcije koje su stabilizovale njegovo trenutno stanje.

No, autoimunološke bolesti se ne opisuju uzalud kao podmukle jer one znaju uraditi upravo ovo što se desilo Enesovom sinu. Primire se, a onda i najobičnija upala grla zna da izazove haos u organizmu koji rezultira, nažalost, smrću.

Enes Begović, Armin Begović Enes i Armin / Foto: Instagram/enesbegovic63

Kako je izvor bliazk porodici pevača ispričao, Armin se lečio i u Turskoj, a sve je bilo jako teško jer je bila u pitanju autoimuna bolest kostiju.

- Teško je sve ovo. Bolovao je pre nekoliko godina, ne mogu da tvrdim, ali sam čuo da je bila u pitanju autoimuna bolest kostiju. Porodica je to teško podnela, ali nisu posustajali. Držali su se zajedno i sve činili da Armin ozdravi. Navodno je bio na lečenju u Turskoj, tačnije u Istanbulu na jednoj klinici. Dato je na desetine hiljada evra da ozdravi - navodi izvor za "Kurir" i dodao:

- Tada je višemesečno lečenje uspešno završeno. Armin se oporavio, zaposlio, oženio. Njegova supruga je trudna, samo što se ne porodi. Tuga, nije dočekao da uzme svoje dete u naručje. Ovo je veliki šok za sve. Enes gotovo i da ne govori, nema snage, tuga ga je slomila - završava izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA