≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Boban Rajović sa povređenom nogom na sahrani Enesovog sina: U ortopedskoj čizmi došao da oda počast Arminu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bobana su uslikali novinari bosanskih medija, na groblju, a kako smo saznali povredio je stopalo zbog čega nosi čizmu i jedva hoda

  • 0
Enes Begović, Armin Begović Enes i Armin Begović / Foto: Instagram/enesbegovic63

Sin Enesa Begović, Armin, sahranjen je danas na Gradskom groblju Bare u Sarajevu, a dženaza je počela u 14:30 časova.

Mmeđu brojnim prijateljima i kolegama iz Srbije bio je i pevač Boban Rajović, koji je došao uprkos povredi i slomljenoj nozi.

Kolikopoštuje Enesa, Boban je dokazao svojim dolaskom na dženazu, iako ima velikih problema sa nogom koja je zbog povrede u ortopedskoj čizmi.

Rajović je, naime, imao i poteškoća na putu do Sarajeva, ali je uspeo da stigne i pojavi se na dženazi, piše "Express".

Bobana su uslikali novinari pomenutog portala, na groblju, a kako smo saznali povredio je stopalo zbog čega nosi čizmu i jedva hoda.

Podsetimo, Armin Begović, sin pevača Enesa Begovića, koji je iznenada preminuo pre dva dana sahranjen je danas na Gradskom groblju Bare u Sarajevu, a dženazi su pored pored brojnih prijatelja i članova porodice prisutvovale i mnogobrojne Enesove kolege.

Prvi od kolega se pojavio Halid Bešlić, kao i pojedine Zvezde Granda.

Među mnogobrojnim kolegama pojavili su se i Haris Džinović, Boban Rajović, Mladen Vojičić Tifa, Fahrudin Pecikoza, Šerif Konjević, Dino Muharemović, Dragan Kojić Keba, Branka Sovrlić, Halid Bešlić, Mirko Kodić, Saško Nikolić, Slađana Mandić...

Kako je Armin bio sportista te trenirao i fudbal, na poslednji ispraćaj došli su i fudbaler Edin Džeko, i pomoćnik selektora fudbalske reprezentacije BiH Mehmed Janjoš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA