≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bludni kadrovi Maje Nikolić: Pevačica pozirala potpuno naga, intimne delove pokrila listom i naziva se Evom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja je za potrebe snimanja i slikanja promenila nekoliko autfita, koji su krajnje zanimljivo bludni, ako je suditi po komentarima ispod objava na njenom Instagramu

  • 3

Pevačica Maja Nikolić na pragu je šeste decenije života, ali čini se, makar po njenim najnovijim, zanimljivim objavama koje su izazvale haos na mrežama, zaključilo bi se da je duhom pa čak i duplo mlađa.

Naime, pop pevačica je u sardanji sa fotografom Dejanom Milićevićem odradila novi set fotografija kojima je izazvala veliku pažnju.

Maja je za potrebe snimanja i slikanja promenila nekoliko autfita, koji su krajnje zanimljivi, ako je suditi po komentarima ispod objava na njenom Instagramu.

Pevačica je prvo pozirala u roze brushalteru koji se providi sa perjem i kićankama koje su prikrivale bradavice.

Ona je promenila još jednu kombiaciju, takođe izazovnu, a fotografija koja je izazvala najviše pažnje je svakako ona na kojoj pozira potpuno naga, zbog čega je dobila pregršt komplimenata.

Dejan je Maju fotografisao bez ikakvog komada garderobe na sebi, a intimne delove prekrila je ruka i velikim veštačkim listom.

"Kako si brutalna, prava mačka", "Auh, srpska Merilin Monro", "Lepa i fatalna", samo su neki od komplimenata koje je Maja dobila.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA