Vreme čitanja: oko 1 min.

Na Vesninoj promociji se pojavio i zgodni doktor s kojim su je spajali: Ozbiljan je frajer, slao joj je srca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesna se nije izjašnjavala o odnosu sa njim, odnosno da li su u vezi ili je samo prijateljska veza u pitanju, zbog čega je još više zaintrigirala javnost

  • 3
Promocija Vesna Dedić Foto: Kobra

Spisateljica i voditeljka Vesna Dedić sinoć je u jednom hotelu održala promociju novog romana, na kojoj se pojavio i misteriozni, zgodni doktor s kojim je nedavno uživala na jednom luksuznom putovanju.

Naime, nedavno je domaće portale preplavila vest o navodnoj romasi Vesne i zgodnog doktora, nakon što su objavili zajedničku sliku iz tropskih krajeva gde su uživali.

Vesna se nije izjašnjavala o odnosu sa njim, odnosno da li su u vezi ili je samo prijateljska veza u pitanju, zbog čega je još više zaintrigirala javnost.

Upravo zgodni doktor Dejan pojavio se sinoć na promociji njenog novog romana "Samo je tebe vredelo sresti", a smestila ga je tik uz njen sto.

Dok je voditljka uživala u muzičkom delu, Dejan ju je snimao i uz snimke objavljivao srca, međutim, ni u jednom trenutku nije delovalo kao da njih dvoje imaju nešto više od prijateljstva.

Kako izgleda Vesnin zgodni doktor Dejan Antonić pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Ono što je takođe skrenulo pažnju, jeste i Vesnin zanimljiv ogdovor na pitanje našeg novinara o zgodnom doktoru. Kada smo je pitali da li je možda baš on "ukrao" njeno srce, poručila nam je:

- Biće večeras ovde, pa zaključite o čemu je tu reč - kroz zagonetni osmeh rekla nam je Vesna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodinka Simonović

    17. jun 2023 | 08:30

    Nadmenije stvorenje dugo nisam uočila. Bila sam jednom prisutna u prostoriji gde je gospođa Dedić bila. Sve je sa visine gledala kao da smo niža rasa. Moj drug joj se obratio, pogledala ga je kao da je kuga. Objavite ovaj komentar ako smete 😃

  • Komentar

    17. jun 2023 | 02:10

    Pre nekih par godina opisala je osobine muskarca za koga bi se udala znam jednog takvog a mozda ga i ona zna konobar Bane iz kluba slobodan je sposoban pa nek pokusa

  • Lana USA

    17. jun 2023 | 04:32

    Ovo mi je od životnog značaja da znam …

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA