Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak Anastasijine kume "usijao" mreže: Zgodna glumica "mokra do kože" u uskoj haljini u centru Beograda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tara se sinoć provodila sa društvom na koncertu Petra Graše u centru Beograda, a posebno zanimljivi snimci nastali su po završetku provoda

  • 0

Lepa glumica Tara Milutinović, inače bliska drugarica Anastasije Ražnatović, a kojoj će biti i kuma, izazvala je pažnju snimkom koji je objavila na Instagramu.

Naime, Tara se sinoć provodila sa društvom na koncertu Petra Graše u centru Beograda, a posebno zanimljivi snimci nastali su po završetku provoda.

Tara je na sebi ponela usku plavu haljinu do ispod kolena, s otvorenim dekolteom, koja je pratila liniju njenog zgodnog tela.

Na jednom snimku, koji je nastao nakon koncerta vidi se zgodna Tara koja se ispred automobila provodi i peva po kiši, sva mokra.

Da se dobro zabavljala sa prijateljima, govori i činjenica da je Tara skakala po ulici u štiklama dok je kiša padala, a kako je bila pod utiskom Grašinih emotivnih balada, u jednom trenutku je čak i klekla na asflat.

Podsetimo, Anastasija je jednom prilikom za medije otkrila ko će joj biti kuma, a u pitanju je glumica Tara Milutinović.

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je Ražnatovićeva jednom prilikom u emisiji "Nedeljno popodne".

Lepa glumica je tada otkrila da je Anastasija stavila ceo svoj život na pauzu dve nedelje, kako bi ga posvetila isključivo njoj, nakon što je saznala da se zarazila korona virusom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA