Vreme čitanja: oko 1 min.

Vladimir Stanojević je pre nekoliko godina pobegao u Ameriku: Nećete verovati kakav je frajer u petoj deceniji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlada se u Americi oženio, postao je i otac, budući da njegova supruga iz prethodne veze ima ćerku, koju je prihvatio kao svoju

  • 2

Pre desetak godina Vladimir Stanojević važio je za jedno od najlepših, pa i najomiljenijih televizijskih lica, ali se nakon skandala sa bivšom devojkom, koju je pretukao, kako ona tvrdi, potpuno povukao i odselio iz Srbije.

Vodio je emisije zabavne forme, oprobao se u rijalitiju, da bi se na kraju njegovo ime našlo na stranicama tabloida gde je etiketiran kao nasilnik, zbog incidenta koji je imao sa sada bivšom devojkom.

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović, sa kojom je bio u vezi, 2015. godine prijavila ga je za nasilje, a ubrzo zatim protiv njega je podignuta i optužnica. Do sudskog procesa nije došlo jer je Vladimir otputovao u Ameriku, gde i danas živi.

Vlada se u međuvremenu u Americi oženio, postao je i otac, budući da njegova supruga iz prethodne veze ima ćerku, koju je prihvatio kao svoju.

Iako ga dugo nismo videli, a i ušao je u petu deceniju života, fotografije koje objavljuje na Instagramu svedoče da se likom nije nimalo promenio.

Uprkos tome što je zašao u četrdesete godine, i dalje je u odličnoj formi, koju pokazuje kako na košarkaškom terenu, tako i pred objektivom fotoaparata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    17. jun 2023 | 08:59

    Čuj frajer........kukavica koja je digla ruku na ženu pa onda pobegla u Ameriku.......država bi trebala da traži njegovo izručenje zbog suđenja ..........

  • stojadin pavlovic cole

    17. jun 2023 | 10:40

    Sta ce mucenik za papire ozenio zenu sa prikolicom. Tamo pere auta mada se sada sredio malo stambeno zena placa stan on kao trenira. Prica se da radi kao i zigolo ali klijentela samo deke. Tukao je zenu njemu je mesto u bajbukani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA