Vreme čitanja: oko 1 min.

Divlja Sara Jo za vrelo "dobro jutro": Uvijala dugim golim nogama, a bodijem jedva prekrila intimni deo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je prošetala terasom sa koje se pružao divan pogled na more, međutim, u prvom kadru svakako je bila ona - tačnije njeno telo

  • 5

Pevačica Sara Jovanović, poznatija pod pseudonimom Sara Jo važi za jednu od najzgodnijih devojka sa javne sece, a u prilog tome govori i njen najnoviji video u mikro bodiju, mikro je makar donji deo.

Sara trenutno uživa na moru, odakle je i objavila krajnje zanimljiv video koji je "buknuo" kao požar, a za sve je "kriv" njen izgled.

Popularna pop pevačica obukla je oskudni bodi, koji je jedva sakrivao njenu intimnu regiju sa otvorenijim dekolteom, tako da njeni pratioci nisu znali gde pre da gledaju.

Ona je prošetala terasom sa koje se pružao divan pogled na more, međutim, u prvom kadru svakako je bila ona - tačnije njeno telo.

Savršeno izvajane, duge noge uvijala je pred kamerama, a kad je prišla kameri i sagla se te pokazala i bujno poprsje, stavrno je nastao haos, makar ako je suditi po komentarima.

"Boginjo", "Ne pitajte me, molim vas, koliko puta sam ovo odgledala", "Zovite policiju", "Kakvo si zlo", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod njenog posta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA