≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavio se kadar Anđele Đuričić bez šminke i svi pričaju o masnici ispod oka: "Objasni nam šta ti se desilo!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovo je očigledna masnica ili modrica, nazovite kako hoćete", "Anđela, objasni nam šta ti je to i šta se desilo", samo su neki od komentara

  • 3
Anđela Đuričić Anđela Đuričić / Foto: Instagram/andjelaadjuricicc

Fanovi Anđele Đuričić, i to onaj deo koji baš i ne podržava njenu vezu sa Zvezdanom Slavnićem, na društvenim mrežama masovno šeruje kadrove iz njenog TikTok snimka, tvrdeći kako joj se navodno vidi masnica ispod oka.

Anđela je na snimku bez šminke i činjenica jeste da deluje da joj je ispod jednog oka nešto plavo, ali to mogu biti i podočnjaci, kao i senka.

Ipak, određeni deo fanova tvrdi da su to samo "besmislena objašnjenja", te da je očigledno da ima povredu.

"Nismo ćoravi, pa vidi se sve", "Ima modricu ispod oka, ne izgleda dobro", "Ovo je očigledna masnica ili modrica, nazovite kako hoćete", "Anđela, objasni nam šta ti je to i šta se desilo", samo su neki od paničnih komentara.

Međutim, Đuričićeva je i nakon ovog videa snimala, pojavljivala se na malim ekranima, a i ekipa Telegrafa ju je uslikala sa Zvezdanom Slavnićem i očigledno je bilo da nikakvih povreda nema.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Evo gde su uhvaćeni Anđela i Zvezdan nakon Zadruge

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA