Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka Sajsi Mc prvi put otkrila šta joj je reperka priredila: Ciglom je komšiji izgrebala kola, bila je ljuta

Vreme čitanja: oko 1 min.

U nekoliko navrata govorila je na temu roditeljstva i svega kroz šta prolazi nakon porođaja, a sada je prvi put za javnost progovorila i njena majka

  • 0
Mac, dodela nagrada Foto: Nikola Anđić

Reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, nedavno se porodila, a reperkina majka sada je zajedno s njom gostovala u jednoj popularnoj emisiji i otkrila kakva je ona bila u detinjstvu.

U nekoliko navrata govorila je na temu roditeljstva i svega kroz šta prolazi nakon porođaja, a sada je prvi put za javnost progovorila i njena majka.

Njih dve su odgovarale na pitanja o privatnom životu odrastanju i porodičnim odnosima, a njena majka otkrila je i da je Sajsi jednom prilikom komšiji izgrebala automobil.

- Komšiji je izgrebala kola zbog njegove ćerke, jer je bila ljuta! To nismo očekivali od nje, stvarno je bila dobra. Cigla je bila... Imali smo baš jedan razgovor i morali smo da platimo čoveku - ispričala je majka Sajs MC za "IDJ TV".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA