Vreme čitanja: oko 2 min.

Milica Pavlović izbacila novi album "Lav": Otkrila kome je posvećen i zašto je u zadnjem času promenila naziv

Vreme čitanja: oko 2 min.

Deset solo pesama i jedan duet sa našim poznatim reperom

  • 1
Milica Pavlović Printskrin: Youtube/Senorita Music

Mlada muzička zvezda, Milica Pavlović, pre tri nedelje objavila je baladu "Venčanje", koja je najavila njen peti studijski album "Lav", koji je izašao večeras.

Pevačica ne krije uzbuđenje, a publika je puna očekivanja da će "Lav" nadmašiti prethodni album "Posesivna", na kojem je, bez preterivanja, svaka numera bila hit.

Pred sam izlazak novih pesama, Milica je otkrila da ne stiže da se raduje jer je previše zauzeta, ali da je prezadovoljna novim projektom i da misli da su ona i njeni saradnici odlično odradili posao.

- Ne stižem ni da se radujem, ali ni da tugujem. Samo idem iz projekta u projekat. Ovaj album je najava za moj veliki solistički koncert u Štak areni, koji je zakazan za 23.12.2023 godine. Prvo je trebalo da se zove "Kučketina", ali smo promenili naziv. U potpisu će ostati "Kučetina", a album mora da se zove "Lav". Inače, mislim da će se baš "Kučetina" devojkama najviše svideti. Moje boginjice, posesivne bivše će tu najviše da se pronađu - rekla je Milica u emisiji "Exkluziv - specijal" i otkrila kome ovaj album posvećuje.

- Još niko konkretno nije zaslužio da mu posvetim ceo album, možda eventualno pesmu, tako da "Lava" posvećujem isključivo mojoj publici. Moram da istaknem da je životu veoma teško biti lavica, ali je jedinstveno - prokomentarisala je Pavlovićeva.

Na albumu "Lav" nalazi se 11 pesama, od kojih je jedna duetska sa reperom Cobijem.

Kako smo već pisali, Milica i Cobi snimili su spot za pesmu "Ilegala", a Pavlovićeva mu je putem Instagrama uputila škakljivu poruku:

- Coby, molim te izbriši poruke i fotke - poručila je Pavlovićeva, a evo kako je prokomentarisala njihovu višegodišnju saradnju.

- Smatrala sam ga kao producenta na prošlom albumu, a sada je sa mnom i pred kamerama. Bilo je evidentno da ćemo se spojiti i znam da će se ova pesma slušati. Mnogo mi se dopada njegova energija, verujem da ćemo i u budućnosti sarađivati - rekla je pevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Jedanaest novih numera možete poslušati na Jutjub kanalu Milice Pavlović, Senorita music.

(Telegraf.rs)

Video: Umešane i kolege: Milica Pavlović "zapretila" da će otkriti veliku tajnu vezanu za pesmu "Venčanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA