Vreme čitanja: oko 1 min.

Burna reakcija Milene Kačavende na Anino gostovanje: Posle ovoga je jasno da među njima ništa nije sjajno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna od gledateljki obavestila je Milenu da je Ana demantovala u uživo emisiji, a odgovor Kačavende pokrenuo je sumnje da će biti raskrinkavanja

  • 1
Ana Ćurčić, Milena Kačavenda Foto: Kobra

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić nakon što je izašla iz rijalitija iznenadila je mnoge jer se potpuno ogradila od izjava svoje kume Milene Kačavende, u koju se kunula dok je bila unutra.

Naime, Ane je pre dve večeri gostovala u emisiji "Narod pita" gde je u prvi mah iznela brojne, kako ona kaže, laži koje je Milena iznela u javnost dok je Ana bila u Beloj kući.

Kako je navela, Kačavenda je slagala kada je rekla da je njen bivši vanbračni suprug, Zvezdan Slavnić, pobednicu "Zadruge 6" Aleks Nikolić upoznao i pre šeste sezone.

Takođe, u nastavku razgovora istakla je da saznanja koja je voditeljka Ivana Šopić iznela u emisiji da je dobila poruku od Aninog fana koji tvrdi da je slao novac, a da do nje to nije došlo, a onda su se osvrnuli na sumnje da je kuma Milena pokrala i za sebe uzela sve što je trebalo da pripadne njoj.

Sada je osvanuo Instagram stori koji je zabrinuo mnoge. Naime, jedna od gledateljki obavestila je Milenu da je Ana demantovala u uživo emisiji, a odgovor Kačavende pokrenuo je sumnje da će biti raskrinkavanja.

Milena Kačavenda Printskrin: Instagram

- Jadna naša fejk kuma...Očekivala je da će je Anći podržati u lažima izrečenim. Čak je sama sebe predstavila Aninom kumom...Dok je Ana predstavljala kao "dobru drugaricu", pa kada takve sitnice žena laže (bedan pokušaj reprize "Zadruge 1") možemo još svašta očekivati u drami kuma vs Ana - pisalo je na instagram storiju, uz koji je stajao i komentar Milene na konstataciju gledateljke da je Ana izjavila kako je iznosila neistine:

- Gledam ženska, branila Zvezdana, pa što da ne brani Bujanovku - napisala je Kačavenda.

(Telegraf.rs)

Video: "Pritisci su bili veliki": Nakon što je Ana Ćurčić oštro demantovala kumu, Kačavenda se oglasila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA