≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanija od biznismena dobila Roleks sa brilijantima, pa se snimala u besnim kolima: " Ovo je ilegalna ljubav"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Moja nova beba", napisala je Stanija u opisu

  • 14

Starleta Stanija Dobrojević nedavno se ponovo vratila u Ameriku, tačnije u Las Vegas gde uživa u luksuzu, a sada se na Instagramu pohvalila i skupocenim satom marke "Roleks" koji je dobila na poklon.

Naime, Staniju je po povratku u Ameriku dočekao problem, kada su je izbacili iz kuće u kojoj je živela duže od deceniju.

Ona se brzo snašla i preselila u lukusuznu vilu u jednu od najbogatijih država, a poslednjih nekoliko nedelja boravi u Las Vegasu.

Stanija se sada pohvalila i skupocenim satom koji je dobila od javnosti nepoznatog milionera, koji je izgleda na sve način odlučio da je osvoji.

Starleta je snimila "Roleks" koji je dobila, a cena sata je 15.000 evra i ukrašen je dijamantima.

- Moja nova beba - napisala je Stanija u opisu.

Ona je zatim objavila stori iz automobila i pokazala kako uživa dok se vozi Las Vegasom, a posebno je zaintrigirala pesmom koju je slušala i opisom: "Ilegalna ljubav".

(Telegraf.rs)

Video: Nakon što su je izbacili iz kuće u Americi, Stanija se uselila u vilu sa bazenom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    21. jun 2023 | 15:23

    E posle Arapaina koji vodi jednu od ovakvih u hotelskoj sobi, kažu Sobarice nedaj bože na šta sve naiđu u sobi da povracas, tako da ni njoj nije lako i nije lako zaraditi Rolex

  • Xyyyy

    21. jun 2023 | 12:42

    Poklon sa sve cenom...

  • Vodolijax

    21. jun 2023 | 16:07

    To je ona sama sebi kupila kao i auto......ima sreće sa lakom zaradom ali mi se ne sviđa to hvalisanje i slikanje svega vrednog šta se kupi......nije ona jedina.....većina sveta živi taj virtuelni život.......Evo Brena danas objavljuje šampanjac i jagode na jahti i smeje se poštenom svetu koji plaća redovno svoje obaveze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA