Vreme čitanja: oko 1 min.

Tara Simov primljena u bolnicu, dečko se ne odvaja od nje: Može da se porodi svakog časa

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dovezao je dečko, ona je ušla sama sa torbom, a kasnije je on ušao za njom", otkrio je izvor koji se zatekao ispred bolnice

  • 1
Tara Simov i Danilo Foto: Instagram/tarasimov

Bivša zadrugarka Tara Simov primljena je u bolnicu "Dragiša Mišović", gde joj je zakazan porođaj.

Naime, ona bi mogla da se porodi svakog časa, a njen dečko se ne odvaja od nje.

- Dovezao je dečko, ona je ušla sama sa torbom, a kasnije je on ušao za njom. Veoma je uzbuđena što će uskoro postati mama - rekao je kratko izvor za Blic koji se našao na licu mesta kada je Tara ulazila u bolnicu.

Tara se, inače, nedavno oglasila na svom Instagramu i zamolila za pomoć oko smeštaja u periodu oko porođaja. Naime, ona je uputila apel svojim pratiocima da joj je potreban stan da ima gde da se smesti nakon porođaja u Beogradu.

- Potreban stan u Beogradu za iznajmljivanje na mesec dana. U svrhu porođaja i oporavka. Hitno - poručila je bivša zadrugarka tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dobrila

    23. jun 2023 | 12:32

    Interesuje me odakle je ova devojka ako joj treba smeštaj posle porođaja? Ako joj je prebivalište van Beograda kako je dobila mogućnost da se porađa u Beogradu i to u Dragiši Mišoviću i što to nama običnim smrtnicima koji radimo i uplaćuje o zdravstveno osiguranje nije dozvoljeno da biramo gde ćemo se porađati?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA