≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatska bogatašica potkačila Nikolinu zbog izjava o Vidojevoj smrti: "Ovo nemaju ni Turci, ni Meksikanci"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikolina je potvrdila nagađanja o okolnostima smrti pokojnog supruga Vidoja, tačnije, da je on umro dok je bio sa drugom ženom u stanu, a Borna je komentarisala upravo njenu izjavu

  • 0
Nikolina Pišek, Borna Kotromanić Printskrin: Instagram/bornakotromanić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljku Nikolinu Pišek nakon što je prvi put progovorila o noći kada je njen suprug Vidoje Ristović preminuo i navela da ju je varao sa drugom ženom, napala je javno i dizajnerka Borna Kotromanić, koju je voditeljka tužila pre nekoliko meseci.

Naime, nakon što je juče u intervjuu progovorila o smrti svog muža Vidoja Risovića, oglasila se Borna na svom Instagram profilu, a mnogi su pomislili da je poruka koju je ostavila upućena baš Pišekovoj.

Nikolina je potvrdila nagađanja o okolnostima smrti pokojnog supruga Vidoja, tačnije, da je on umro dok je bio sa drugom ženom u stanu, a Borna je komentarisala upravo njenu izjavu.

- Nemaju ni Turci ni Meksikanci sapunicu ko mi. Ceo Balkan svaki dan željno prati nove epizode, glavna junakinja poznata, zaplet u toku, rasplet se još ne nazire - poručila je Borna na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Borna Kotromanic (@bornakotromanic)

Podsetimo, Nikolina Pišek pre nešto više od godinu dana izgubila je supruga, a u trenutku kada su joj javili za njegovu smrt ona je sa ćerkom bila u Zagrebu. Vidoje Ristović je trebalo da im se pridruži, ali to se nije dogodilo.

Inače, rat između Nikoline i njene nekadašnje drugarice Borne, makar kako dizajnerka tvrdi, traje već nekoliko meseci unazad. Rat sa Nikolinom započeo je prošle godine, kada je hrvatska dizajnerka pričala da ju je "muvao Vidoje Ristović".

Ona je tada pričala da ju je zvao u hotel, slao joj poruke na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA