Vreme čitanja: oko 1 min.

Mihina ćerka sa mužem otputovala na medeni mesec: Izabrali luksuznu destinaciju i pokazali Raj na zemlji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podelila predivne porodične trenutke sa putovanja

  • 0
Virdžinija Mihajlović Printskrin: Instagram/marco.l95_

Ćerka naše fudbalske legende Siniše Mihajlovića, Virdžinija Mihajlović, 17. juna izgovorila je "da" svom izabraniku, italijanskom fudbaleru Alesandru Voljaku.

Svečana ceremonija održana je u katedrali Monopoli, u gradu Bari, inače mestu u kojem je Siniša ispisao istoriju evropskog fudbala, a gosti su bili smešteni u jednom od najluksuznijih hotela Masseria Caselli, gde se proslava i nastavila.

Sve je odisalo čistim luksuzom i bilo organizovano na vrhunskom nivou, a mladenci su, nekoliko dana nakon venčanja, otputovali na medeni mesec, na Maldive. Sa njima je, na ovu prelepu lokaciju, pošla i njihova ćerkica, Violante.

Mihina ćerka je putem Instagram storija delila predivne prizore iz rizorta u kom odsedaju, ali i emotivne, porodične trenutke sa naslednicom i suprugom.

Palme, peščana plaža i veliki bazen tik uz okean, prizori zaista ostavljaju bez daha, a kako uživaju, možete videti u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Venčanica Mihine ćerke je kao iz bajke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA