Vreme čitanja: oko 1 min.

Elena Karić kupila imanje u Italiji: Dizajnerka potpisala ugovor, počinje novo poglavlje sa sinovima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dizajnerka nameštaja se odmah pohvalila potezom, te kroz niz fotografija pokazala kako je izgledao njen odlazak u Italiju sa sinovima

  • 2
Elena Karaman Karić Elena Karaman / Foto: Instagram/elenakaraman.essenceofliving

Dizajnerka nameštaja, Elena Karaman Karić nakon što je sredila vilu na Kosmaju kupila je još jedno imanje u Italiji, što se i pohvalila na mrežama.

Elena, naime, iza sebe ima tri braka i iz tih brakova ima sinove koji su izrasli u prave frajere. Oni su majci podrška u svim segmentima života, a sada su prisustvovali potpisivanju ugovora u kupovini imanja u Italiji.

Dizajnerka nameštaja se odmah pohvalila potezom, te kroz niz fotografija pokazala kako je izgledao njen odlazak u Italiju sa sinovima.

- I novo poglavlje počinje - napisala je, a onda i objavila a fotografiji na kojoj pozira ona sa sinovima i ljubimcem. "I došao je dan".

Elena se najpre zahvalila sinovima koji su joj velika podrška, a onda i nazdravila sa budućim komšijama i bivšim vlasinicima imanja koje je ona kupila.

Podsetimo, prvi brak je bio sa fudbalerom Predragom Peđom Mijatovićem, drugi sa biznismenom Andrijom Draškovićem, a treći sa Jugoslavom Karićem.

Dizajnerka nameštaja sa Mijatovićem ima sina Luku, sa Andrijom ima naslednika Matiju, a sa Jugoslavom Karićem je dobila Simona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    23. jun 2023 | 16:44

    Ova se ruga poštenom svetu koji radom ne može ni krov da opravi na dedovini a ne da kupi imanje u inostranstvu..........

  • Milica

    23. jun 2023 | 23:33

    Žena obukla spavaćicu i nabacila negliže preko samo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA