≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sloba objavio snimak hapšenja njegovog druga na KiM: Policija upada u perionicu i nasilno ga odvodi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na snimku sigurnosne kamere vidi se kako specijalci opkoljavaju Nenada O. koji je u tom trenutku bio bez majice

  • 22

Pevač Sloba Radanović objavio je na svom Instagram nalogu video na kojem se vidi kako policija tvz. Kosova upada u perionicu u Kosovskoj Mitrovici i nasilno odvode njegovog druga Nenada O.

Na snimku sa sigurnosne kamere vidi se kako specijalci opkoljavaju Nenada O. koji je u tom trenutku bio bez majice, na radnom mestu.

Radanović je na storiju objavio video i naveo da uhapšenog čoveka dobro poznaje, da je njegov drug, te da nema nikakve veze sa kriminalom, kao i da ovo nije hapšenje, već kidnapovanje.

- A danas, ništa novo, samo još jedno kidnapovanje na Kosovu i Metohiji. Ovo je perionica mog prijatelja, gde sam više puta prao auto. Ovaj momak veze nema s kriminalom, niti bilo kakvim nelegalnim radnjama - napisao je besno Sloba i dodao:

- Ovo su klasične gestapovske akcije tzv. kosovske policije usred 21. veka. Prestanite da ćutite - napisao je on.

Sloba je zatim objavio i sliku uhapšenog muškarca, koji je njegov drug. Snimak koji je objavio pogledajte na početku videa, ustupljen sa Instagram stanice: crna_gora_srpska_sparta

Podsetimo, od dolaska albanskih gradonačelnika u opštine na severu Kosova, uhapšeno je do sada osmoro Srba, a meštani Gračanice i Raniluga juče su protestvovali zbog hapšenja Dragiše Milovanovića, piše "Kosovo Online".

(Telegraf.rs)

Video: Preslatko: Jelena Radanović pokazala kako se sinčić ponaša prema Slobinoj mami

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    23. jun 2023 | 13:08

    Haos i ponizavanje !

  • Mister bin

    23. jun 2023 | 13:45

    Kakva šiptarska sila Trebali su dovesti još bar toliko šmrljavaca ali doće vreme sve se preokrene Terci su bili 500 godina Živeo naš narod na Kosovu nije sila doveka

  • Neko bitan

    23. jun 2023 | 13:05

    Gospođe Boze staše ovo radi.Jaooooo ovome nezadrživo.Dokleeeeeee ovako dokleeeee dase zna dokle maltretiranja dokle narod pati muke ljudi dali smo slepi ili sta.Preduzmite nešto što pre.Decica mala gladna žedna žene roditelji svejedno to jadno i bedno i ustrahu da nasmeju oka da sklope.Boze Gospođe dali smo ziviiiiiiii.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA