≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

4 od 6 finalista prve postave Zvezda Granda se razvelo: Od nasilja do pretnji - ovo su njihove priče

Vreme čitanja: oko 3 min.

Prva se od supruga razvela Tanja Savić, za njom Bane i Slavica, a sada i Drako...

  • 2
Bane Mojićević, Slavića Ćukteraš, Tanja Savić i Darko Filipović Foto: Marko Jovanović, Antonio Ahel/ATA Images, Kobra

Vest da se Darko Filipović razveo od svoje supruge Jasmine, samo je jedna u nizu vesti koju je javnost pročitala u poslednjih nekoliko godina, a tiče se razvoda i pevača iz prve postave Zvezda Granda, Slavice Ćukteraš, Tanje Savić i Baneta Mojićevića...

Naime, Darko je samo jedan u nizu od kolega iz prve postave i ujedno najpopularnije iz muzičkog takmičenja, koji je stavio tačku na svoj brak, a samo još dvojica pevača, tačnije Stevan Filipović i Nemanja Nikolić ostali su u srećnim brakovima.

Prva se od supruga razvela Tanja Savić, koja je tačku na brak sa Dušanom stavila pre nekoliko godina. Kako je i sama izjavila, mislila je da je to ljubav za ceo život, ali splet okolnosti ju je naterao da se rastane od njega.

- I razvela se, ali ne svojom voljom. Mislila sam da će to biti ljubav za ceo život - iskrena je bila Tanja pre nekoliko godina.

Ona je tokom 2020. godine i pandemije koronavirusa imala ozbiljnih problema sa njim i prošla kroz pravi pakao, nakon što je, bez njene dozvole, odveo sinove Maksima i Đorđa u Australiju gde su živeli godinama unazad.

Agonija je trajala mesecima i ona je na kraju uspela da vrati decu. Ali, njihove svađe i iznošenje prljavog veša nisu prestale. Pevačica je bivšeg muža optužila za maltretiranje i da je on jedini krivac što se udaljila od svoje porodice.

- Dušan je veoma agresivan, doživela sam od njega psihičko, verbalno i fizičko nasilje. Kontolisao me je, maltretirao i vređao! Bile su mi potrebne godine da uvidim da sa njim nešto nije u redu, da manipuliše mnome, decom, situacijama... pravio me je ludom - rekla je jednom prilikom Tanja.

Problemi u braku pobednika prve sezone muzičkog takmičenja, Baneta Mojićevića počeli su pre nekoliko godina, jer sa ženom Milicom čak tri godine nije živeo zajedno, pre nego što su odlučili da 2020. godine takođe stave tačku na svoju ljubav.

Imaju dvoje dece, sina Radoša i ćerku Mašu, a Bane se nakon razvoda iselio iz porodičnog stana.

Da odnos Milice i Baneta nije idealan, javnost je prvi put saznala još 2017. godine kada se pročulo da je pevač napustio porodični dom u kojem je živeo sa suprugom i decom. Komšije prvog pobednika "Zvezda Granda" tada su ispričale da se Bane u leto 2017. odselio iz stana u kojem su svili porodično gnezdo. I Bane je sam pričao o razvodu, a kako je naveo, nije bilo skandala.

- Nema tu nekih konkretnih razloga. Nije bilo nikakvih drama, skandala ili afera, prestale su emocije i komunikacija na tom nivou. Jednostavno svako je krenuo svojim putem i pred nama je nova životna etapa - izjavio je Mojićević, pa se dotakao teme imovine, koju su stekli zajedno tokom braka.

- Lako smo se dogovorili oko podele imovine, sve smo to zaista brzo rešili. Nije kraj sveta, oboje nastavljamo dalje - zaključio je on.

I Slavica Ćukteraš se pre nekoliko godina razvela od nekadašnjeg fudbalskog golmana, a sada trenera Vladimira Avramova. Ona je istacala da su u dobrim odnosima i da je on fantastičan otac, no, ipak to se promenilo.

Slavica je, kako je Telegraf prvi pisao, pre dva dana prijavila bivšeg zbog pretnji. On joj je, naime, pretio iz još uvek nepoznatih razloga - detetom.

Naime, sukob je nastao oko starateljstva, a policija je za njim raspisala potragu.

Jedino sreću u ljubavi iz prve postave imaju Nemanja Nikolić i Steva Anđelković.

Nemanja je u dugom braku sa nekadašnjom Grand balerinom Slađom, dok njegov kolega uživa pored Nataše. Njima je kumovala Milica Todorović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA