Vreme čitanja: oko 2 min.

Pre finala "Zvezda Granda" ispratila sina na maturu: "Posle ide na after parti, ali sačekaću ga da ga vidim"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvu smo zatekli Sanju Kužet koja nije skidala osmeh s lica i rekla da se raduje večerašnjem šouu

  • 0

Veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" zakazano je za večeras, 24. juna, sa početkom u 21 sat, kada će 17 finalista odmeriti snage i boriti se za laskavu titulu pobednika šesnaeste sezone muzičkog šoua.

Učesnici, ali i članovi žirija i voditeljske ekipe polako pristižu u studio u Košutnjaku. Prvu smo zatekli Sanju Kužet koja nije skidala osmeh s lica i rekla da se raduje večerašnjem šouu.

Itekako, evo ako ste mogli da čujete, muzika je u kolima na maksimumu, raspoloženje na maksimumu, tako da ja zaista očekujem mnogo od ovog finala i ono što je najvažnije, neka pobedi onaj ko to najviše zaslužuje i koga narod izabere - rekla je Sanja za Telegraf.

Na pitanje da li će glasati, otkrila je:

- Neću glasati. Ne praktikujem, ali nikad se ne zna. Možda umešam prste, ali to čisto da bih sebe zadobvoljila, ali najvažnije je ono što kaže masa. Masa koga odluči, taj će biti zvezda.

Ona je rekla i da ima favorita.

- Imam svog favorita, ali neću otkriti, mislim da nije u redu - kaže ona i dodaje da je punih deset godina u šouu Zvezde Granda.

- Mislim da je ovo sedmo finale koje sam odradila. Jedne godine zbog trudničkog nisam prisustvovala, jednom smo uplatili letovanje, a sezona se odužila do 13. jula i onda je bio kompromis da ne radimo to finale koje se u Bosni odigravalo. U septembru će biti 10 godina. Izuzetno sam ponosna. Mislim da je kruna jednog takmičenja koja traje čitavu televizijsku sezonu, a kada posle 9 meseci vidite, prelep osećaj - kaže ona.

Večeras sam posebno radosna. Sina starijeg sam upravo ispratila na matursko veče, pa sam izuzetno nadahnuta. Bila je muzika u kolima, imam razloga da večeras slavim puta dva. Sačekaću ga da ga vidim, da ga proverim, ali oni idu na neki after parti, došlo je vreme da eto i takve stvari dođu na red kada je majčinstvo u pitanju. Ali to je sve u rok službe - kaže Sanja.

- Neću ga zvati. Možda dobijem neku sliku. Meni je važno da on bude pun utisaka. Došlo vreme da i moj sin ide. Izuzetno turb period i prijemnih... Ali prosto vidite sve ono što je na sceni, to jeste moj poziv, ali svi mi mame imamo neke tekuće živote. Trudim se da to nosim punim plućima i sa radošću - rekla je Sanja.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco snimak: Uhvatili smo Karleušu s nekadašnjom saradnicom iz Zvezda Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA