Vreme čitanja: oko 2 min.

Marija Šerifović se odljutila, a onda nam otkrila kojoj kandidatkinji je posvetila najviše pažnje

Vreme čitanja: oko 2 min.

"U stresu sam zato što sam loše spavala noćas", rekla je Marija

  • 0

Veliko finale "Zvezda Granda" uveliko je u toku, a nakon što se naljutila kada su je fotografi slikali u nezgodnim pozama, Marija Šerifović se odljutila, pa je ispričala kako se oseća.

- U stresu sam zato što sam loše spavala noćas. Kandidati su mi bili do sedam ujutru kod kuće, na probi. Danas ovde proba, da se ovo završi, pa da sutra idem na odmor - rekla je za Telegraf.

Na pitanje da li se odljutila, rekla je:

- Ma dobro. Valjda ima neki red, nema veze - rekla je ona i dodala:

- Dobro sam.

Svoje kandidate ona je žestoko pripremala za finale, pa su govorili da je mali Hitler. Marija je pojasnila o čemu je reč i zašto je do sedam ujutru držala svoje kandidate.

- Družili smo se, ja nisam mali Hitler, samo svoj posao doživljam i sprovodim veoma profesionalno što ćete u večerašnjem finalu i videti - istakla je Marija.

Otkrila je kakva su njena očekivanja. 

- Neka pobedi najbolji, uvek to govorim, nemam ništa ptotiv onoga što narod odabere, tako da za mene su to najvalidnija takmičenja, nema žiri, nema pola, pola, nego narod, super.

Na pitanje da li može devojka da pobedi, rekla je:

- Aj da vidimo.

Marija je rekla i šta je savetovala svojim kandidatima.

- Verovali ili ne da se zabave i da uživaju jer pitanje je da li će im se opet pružiti prilika da pevaju na jednoj ovakvoj sceni pred višemilionskom publikom.

U svom timu ima i devojku koja je trudna. Sada je ispričala da li je bilo stresno raditi s njom.

- Nije, Maja je jedan neverovatan lik, neverovatna žena sa neverovatnom snagom, bez obzira što je u drugom stanju i to joj je oduzelo jedan deo snage, ali s druge strane bih rekla da je nešto duplo dobila.

Martina važi za favorita, pa je Marija otkrila da li je sa njom imala posebne razgovore?

- Pristup svim kandidatima od početka je isti. Možda sam malo više pažnje posvetila Kseniji zato što je devojka po meni nešto neverovatno, doći u drugu državu, takmičiti se na jeziku koji nije tvoj, od mene ima sve aplauz - rekla je Marija.

(Telegraf.rs)

Video: Jaka poruka Marije Šerifović: Odlučila da blokira svakog na mrežama ko uradi jednu stvar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA