Vreme čitanja: oko 1 min.

Pobednica Zvezda Granda podelila utiske nakon trijumfa: "U konfuziji sam", a evo šta kaže mentor Đorđe David

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pobednica je i dalje zbunjena

  • 2
Slavica Angelova Printskrin: RTV Pink

Sinoć je završena još jedna sezona takmičenja "Zvezda Granda", a pobedu je odnela Slavica Angelova iz Severne Makedonije.

Njen mentor Đorđe David presrećan je što je publika izglasala njegovu kandidatkinju, pto je i priznao.

Ipak, pobednica je i dalje zbunjena.

- Ne znam, u konfuziji sam. Nadam se da ću dogurati sve više, mogu da kažem da nisam očekivala da ću uzeti prvu nagradu u najvećem balkanskom šouu. Mislim da su ponosi na mene, ja sam zahvalna jer su mi pružili podršku i glasali za mene, svi koji su mogli - rekla je Slavica.

Đorđe je prokomentarisao ovu sezonu "Zvezda Granda".

- Ovo je bila sezona gde, kao što je Popović rekao, nije mogao da izvuče nekog ko bi bio ultimativni lik, koji će sigurno da se plasira u prvih četvoro. Sa Marijom sam razgovarao o osam ljudi koji imaju šansu da uđu u prvih četiri. Ja sam presrećan. Zahvalan sam jer sam pozvan da budem član žirija i otvorio vrata pop i rok muzici. To će iz sezone u sezonu da se pokazuje kao bingo varijanta. Ja sam u finalu imao Dženana, Milana i trećeg otrova u najmanjoj bočici, s slavicu koja je pobedila. Oni su pevali pop i rok repertoar, nisu pevali narodno - govorio je Đorđe.

Ovo je bila njihova najgledanija sezona, a Đorđe se dotakao brojki kad je u pitanju finalna noć.

- Ja ću s ponosom da istaknem da je prosek je 35, poslednjih sat nismo padali ispod 45 kad je šer u pitanju. to su ozbiljne cigre, finale "Lige Šampiona" bilo 25.7, a "Evrovizija" 29.45, što pokazuje koje je interesovanje ljudi. Ovo je takmičenje gde čovek preko noći dobije na značenju. Nju sad dalje čeka ozbiljna bitka i borba, ovo sve do sad je bila šala - dodao je Đorđe u Premijeri.

(Telegraf.rs)

Video: Marija Šerifović o finalu Zvezde Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goga

    26. jun 2023 | 07:52

    Ko jos gleda ZG????? Kakav njegov ser od 45....lupeta covek...da pitam u mom okruzenju nekog dal' zna ko su bili takmicari,pojma nece imati.

  • Сандра

    26. jun 2023 | 07:53

    Потпуно безлична особа.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA