≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posao je uzeo danak: Petar Grašo se posle 52 dana vratio kući kod žene i ćerkice

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nema ništa bolje od toga, divan je osećaj vratiti se kući u najlepši grad na svetu", rekao je on

  • 1
Petar Grašo, Koncert u Areni Foto: Nikola Tomić

Hrvatski pevač Petar Grašo otkrio je da se vratio kući nakon 52 dana koliko je proveo na putu, te da skoro dva meseca nije video ni suprugu Hanu, ni ćerku.

Naime, kako je naveo popularni pevač koji je prošle godine postao otac, nakon 52 dana, vratio se kući.

- Nema ništa bolje od toga, divan je osećaj vratiti se kući u najlepši grad na svetu nakon 52 dana uzastopce provedenih na putu. Danas sam stigao iz Makedonije, iz Skoplja i evo me tu večeras s vama - rekao je muzičar voditelju festivala Dušku Ćurliću dok je predstavljao duet s Ninom Badrić, prenosi Story.hr.

Inače, Grašo i Nina su danas objavili svoju duetsku pesmu "Nemoj", koju su premijerno izveli juče na festivalu Melodije Jadrana. Oni su posle skoro pune dve decenije ponovo ukrstili glasove.

- Nina i ja smo godinama dobri prijatelji i ljudi koji iznad svega obožavaju muziku. Kao što znate, u svojoj karijeri retko posežem za duetima, no u saradnji s Ninom sam uživao i siguran sam da će i publika večeras to osetiti, baš kao i slušaoci koji će našu pesmu čuti na radiju - dodao je.

Podsetimo, Hana Huljić (32) i Petar Grašo (46) postali su roditelji devojčice Albe sredinom maja prošle godine.

Ime Alba potiče od latinske reči "albus", što znači "bela" ili "svetlo". Ime je često među devojčicama u Španiji i Italiji, a prevodi se kao "zora" pa simbolizuje obnovu snage, želju za inovacijama. U hebrejskoj kulturi pak ime nose isključivo dečaci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA