Vreme čitanja: oko 2 min.

Finalista ZG ponovo progovorio o prevari žene sa Gabrijelom Pajčev: "Bio sam mlad, ludost me je navela na to"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Ja sam sada zreo čovek, uživam u porodici - rekao je on

  • 6

Finalista muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", pevač Semir Džanković, priznao je da mu je najveća podrška supruga.

Naime, ono što mnogi pamte jeste da je on suprugu prevario sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, međutim, ona mu je sve oprostila te su i dalje zajedno.

Semir se pojavio na promociji nove pesme Joce Stefanovića, a tom prilikom je progovorio o svom neverstvu.

- Ne bih to da komentarišem. To je tema koja ne treba više da se pokreće, to je bilo pre nepunih deset godina, nemam sada nikakav komentar na to. Ne znam što se hvataju svi za tu temu, mislim da nikome to nije zanimljivo. Ne pogađa me to. Opametio sam se od tada, hvala Bogu. Bio sam mlad, mlad sam se oženio. Neka mladalačka ludost me je navela na to - istakao je on, pa dodao:

- Ja sam sada zreo čovek, uživam sada u porodici. Moguće je da muškarci treba malo kasnije da se ožene. Ja imam sada zlatnu decu, njih to pogađa, oni sve to čitaju i gledaju i sve im teško pada. Ja čitam komenatare na mrežama, ali sada više ne.

Podsetimo, Semir se nakon završetka finala za Telegraf.rs takođe dotakao prevare i diskvalifikacije u rijalitiju.

- Apsolutno nebitno, totalno nebitno. Prošlost ostavljam iza sebe. Zbog svega toga sam odlučio da se tada povučem iz javnosti, zbog nekog koraka koji sam napravio i koji mi nije trebao. Bio sam mlad, eto mene kada sam malo sazreo posle sedam godina okušao sam se u ovom formatu i tu sam prezadovoljan i učešćem i plasmanom - istakao je on, pa dodao:

- Realno se kajem zbog učešća u rijalitiju, bavim se muzikom i nisam neko ko treba da boravi uopšte tamo. Najgore je što ja nisam izgovorio ništa, bio sam diskvalifikovan zbog nereda koji se desio, tad nije bilo toliko nasilja u rijalitiju, kao što je to slučaj sad. Bio sam diskvalifikovan zbog nasilja, ali ne bih da se vraćam na tu temu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA