Vreme čitanja: oko 1 min.

Prekid programa! Maja Marinković besno napustila emisiju u kojoj je gostovala s Aleks, evo šta je razlog

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja i Aleksandra su se neprestano vređale i provocirale, a jedno uključenje izazvalo je totalni haos u studiju

  • 2
Maja Marinković Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Maja Marinković gostovala je sinoć u emisiji "Narod  pita", ali je napustila studio nakon svađe sa rivalkom Aleksandrom Nikolić.

Starleta i pobednica Zadruge suočile su se sinoć, kada je nastao haos. Iako su na početku pružile ruku jedna drugoj, nakon toga je došlo do totalnog preokreta.

Naime, Maja i Aleksandra su se neprestano vređale i provocirale, a jedno uključenje izazvalo je totalni haos u studiju.

Gledateljka se obratila Nikolićevoj, pa krenula da vređa Maju, zbog čega je Marinkovićeva prekinula program, ustala i napustila emisiju, a gledaoci su ostali u šoku.

Ona je spakovala poklone koje je dobila od fanova, pokupila se i otišla.

Voditeljka Ivana Šopić pokušala je da umiri pobesnelu Maju, ali je zadrugarka već napustila studio, ispred kog ju je čakao Bilal Brajlović, kao i otac Taki.

Inače,Maja je otkrila da se preselila u Sarajevo i započela zajednički život sa Bilalom.

- Mi smo zajedno otkada se "Zadruga" završila nismo se razdvojili ni minuta, zaista nam je lepo. Živimo zajedno, uzeli smo stan u Sarajevu, ja sam se preselila. Živim na relaciji Sarajevo - Beograd, i sve je prelepo, ljudi su divni i sve je u najboljem redu, za decu je još rano - rekla je Maja.

(Telegraf.rs)

Video: Ne razdvajaju se nakon Zadruge: Intimni snimak Maje Marinković i Bilala iz kreveta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    27. jun 2023 | 21:21

    Majakita i sutlijašica pobegla iz studija jer je shvatila da ce je gledaoci uništiti kritikama na njeno moralno ponašanje,blam devojka,za svaki seks sa razlicitim muškarcima ona kaže"ja sam transparentna",toliko je izlizala tu reč da je postala beznacajna,i kao sada sam fina i moralna,užas kakav blam,dno-dna.Nikad Majakita nece imati normalnog,finog i kulturnog muškarca,može ovog jadnicka koji ne zna u šta se upustio,baš mi ga je žao.Zamislite koga je dovela u studio,nasilnika Kristijana,osobu sa dva prsta čela,katastrofa,dovela ga da se sukobi sa Filipom jer ne može da podnese da je sa Aleksandrom,koliko je to nisko,sve vreme vređa i ponižava Aleks,pokvareno do zla boga,iskompleksirana jadna devojka,nikada neće imati sreće u životu,zloba i pakost ,pogan jezik ce je uništiti,završi ce u Lazi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA