Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je Nikolinina "pametna vila" za koju se bori na sudu! Priča se da vredi mnogo više od 2.000.000 €

Vreme čitanja: oko 1 min.

To je jedna od prvih vila u Zagrebu koja je izgrađena da funkcioniše po principu prave "pametne kuće"

  • 2
Nikolina Pišek Foto: ATA images, Instagram/nikolina_pisek

Kuća voditeljke Nikoline Pišek i njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića koja je prošle godine bila na oglasima za prodaju po ceni od 1.700.000 evra, skinuta je sa oglasa i ne može da se proda.

Naime, luksuzna vila izgrađena je 2012. godine i prostire se na 420 kvadratnih metara, a nalazi u zagrebačkim Šestinama. Prema podacima sa sajta za oglašavanje na kojem je bila prošle godine, vila se sastoji od ukupno pet soba, odnosno velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje.

Nikolina je posle smrti muža naišla na problem zbog toga što ne može da proda vilu u Zagrebu, jer je ćerka iz prvog braka njenog pokojnog muža Vidoja Ristovića podnela tužnu protiv nje sa zahtevom da se imovina podeli.

Kako se navodi, Nikolina je u izradi projekta imala pomoć jedne svoje školske drugarice, pošto je od nekretnine želela da napravi "pametnu kuću".

U praksi, to znači da će ova kuća sama proizvoditi potrebnu energiju i bukvalno "razmišljati" umesto vlasnika. Upravo iz tog razloga cela izgradnja i uređenje su se produžili više nego što je planirano, a priča se da vila vredi mnogo više od dva miliona evra, koliko se spominjalo u javnosti.

- Jedinstvena kuća smeštena u Šestinama na mirnoj ulici s predivnim pogledom i bazenom. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grejanje putem toplotne pumpe, podno grejanje postavljeno po celoj površini kuće, smart house sistem, priprema za solarne panele, podne obloge po celoj površini kuće - navodilo se u oglasima, odakle je kuća skinuta sa prodaje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    28. jun 2023 | 14:58

    Ostavite zenu na miru. Ima pravo i na novi zivot sa svojom decom.Bila je u zvanicnom braku i ne treba joj osporavati na sve sto ona i njihova kcerka imaju pravo.Na nama nije da sudimo kakav je bio brak i ko se kako ponasao. Pok Vidoje nije bio ne iskusan i ako mu nije odgovarao brak sigurno bi se razveo, kao sto je i prvi put.Ruzno je sto se sve provlaci kroz medije i iznose mnoge,, ne istine"... kao i blacenje Nikoline!

  • ARS

    28. jun 2023 | 17:57

    To je ljubav, borba do poslednjeg €, pa zašto se i udavala ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA