≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Još jedan takmičar objavio ulazak u "Zadrugu Elita": Svi ga pamte po tome što je izluđivao Aleksandru Nikolić

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Spremite se za "Zadrugu 7 Elite"- poručio je Mihić

  • 10
Zadruga 7 imaginarijum Željko i Milica Mitrović Foto-kolaž: A. Nalbantjan, Wikimedia, Antonio Ahel/ATA Images

Milica i Željko Mitrović, kako su mnogi i očekivali, nastavljaju sa kreiranjem i emitovanjem rijaliti programa, a 7. sezona Zadruge po mnogo čemu će biti drugačija od prethodnih.

Nova sezona nosiće naziv "Elita", a glavna nagrada biće neverovatnih 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto mesto osvojiti po 50.000 evra.

Već postoje mnoga nagađanja što se tiče novih takmičara, a za sada je poznata prva učesnica, Miljana Kulić.

Ipak, osvanulo je još jedno ime koje će se naći na malim ekranima u ovom formatu, a to je Stefan Mihić, koji je učešće obelodanio putem Instagrama.

Naime, Stefan je sada preko svoje objave na Instagram profilu najavio učesće u "Elitu".

- Spremite se za "Zadrugu 7 Elite"- poručio je Mihić.

Mihić se za domaće medije oglasio, te zagolicao maštu mnogima.

- Ja sam trebao da uđem i u prethodnu sezonu, ali sam prelomio u poslednjem momentu zbog situacije u porodici. Ovog puta nemam tih problema- poručio je Stefan za Alo!.

Podsetimo, Mihić svoje učešće obeležio se*som sa Deniz Dejm, svađom sa obezbeđenjem, kao i čestim sukobima sa ostalim zadrugarima.

Zbog Mihića je obezbeđenje često reagovalo, a jedna od situacija koja se pamti i dan danas je kada je bivši zadrugar optužio pobednicu "Zadruge 6", Aleksandru Nikolić da se bavi prostitucijom, nakon čega je usledilo polivanje vodom i neviđeni haos.

Stefan je nakon završetka pete sezone rijalitija, doživeo saobraćajnu nezgodu, a u tom trenutku bio je sa svojim ocem. Na sreću, većih posledica nije bilo.

Inače, Željko Mitrović je 26. juna saopštio da počinje Zadruga 7 Elita.

- Pripreme za novi after-real projekat, koji će naslediti Zadrugu i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego rijaliti, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra! Ime nove sezone projekta biće "ELITA" - najavio je Mitrović.

Kasting će se raditi čak 60 dana, a neće moći da učestvuje niko ko je diskvalifikovan iz prethodnih sezona!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA