Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovde živi David Dragojević: Dejan pokazao bratov luks stan, a zbog ovog detalja mnogi misle da ima devojku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegov brat Dejan Dragojević posetio ga je u njegovom domu i pokazao kako izgleda luksuzna nekretnina

  • 2
Revija TC Galerija Foto: Nikola Tomić

David Dragojević i sam je pre nekoliko godina bio učesnik rijalitija, a od zarade je uspeo da opremi svoj stan po svojoj meri. 

Njegov brat Dejan Dragojević posetio ga je u njegovom domu i pokazao kako izgleda luksuzna nekretnina.

Pobednik prošle sezone Zadruge je snimio jedan video za svoj Instagram stori i pokazao gde živi David, koji je ispozirao bez majice i pokazao svoje mišiće.

Na stolu se vide i dva laptopa, na kojima stariji Dragojević vredno radi, otkako je postao fitnes instruktor, a Dejan je takođe pokazao da mu je brat pripremio i zdrav ručak.

Veliku pažnju privukla je figura koja stoji ispod televizora, a radi se u momku i devojci, koji se ljube, pa se mnogi pitaju da li je David ponovo u srećnoj ljubavnoj vezi ili to drži samo radi ukrasa.

Podsetimo, bivši učesnik "Zadruge", Miljan Vračević, javno je optužio prošlogodišnjeg pobednika i njegovog brata, Dejana i Davida Dragojevića, da mu duguju veliku količinu novca.

Međutim, sada je ponovo progovorio o toj temi i izjavio da ne zna da li mu oni duguju novac, te istakao da je imao najbolju nameru - da im pruži finansijsku pomoć.

- Ja nikog ne mrzim, pa ni njih. Da li mi neko od njih duguje novac, kome duguje, šta duguje... Ja ne znam... U nekim trenucima rekao sam neke stvari, bio sam izrevoltiran, ništa nisam lagao, mislio sam da to ima veze sa njima. Ponavljam nikog ne mrzim, a najmanje one kojima sam pomagao - izjavio je Miljan Vračević.

Dejan se, podsetimo, nakon Miljanovih optužbi oglasio i demantovao navode da je u dugovima, a Vračević je, očigledno, promenio ploču i odučio da izgladi odnose sa prošlogodišnjim pobednikom "Zadruge".

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako se proslavlja Uskrs kod Dragojevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA