Vreme čitanja: oko 1 min.

Cecina kuma otkrila zašto je stopirano renoviranje luksuzne vile na Kipru i kada će nastaviti sa radovima

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mi sve radimo u skladu sa zakonom", poručila je pevačica Viki Miljković

  • 0
Ceca Ražnatović, Kipar, kuća Foto: Privatna arhiva, Nikola Tomić

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović upustila se u kompletnu rekonstrukciju svoje vile na Kipru.

Ceca je angažovala firmu njene kume Violete Viki Miljković za kompletan projekat, pevačica je rešila da potpuno sruši stari objekat i na istom mestu sagradi novi, još veći.

Ovim povodom oglasila se njena kuma i otkrila šta koči radove.

- Građevinska dozvola se čeka jako dugo. Na Kipru i u Grčkoj je to još duže, pogotovo za one koji ne žive tamo. Tako da čekamo na građevinsku dozvolu, jer mi sve radimo u skladu sa zakonom - rekla je Viki, pa otkrila šta će raditi sa svojim timom.

- Zamislite da krenemo, pa nam stopiraju radove zbog dozvole. To nije tako jednostavno, nadamo se da će to da bude vrlo brzo. Kreće se sa grubim radovima, a onda moja ekipa ulazi u priču sa finijim obradama, lepim, ulepšavajućim, završnim - otkrila je Viki Miljković za "Blic".

Viki Miljković, Zvezde Granda Foto: Nikola Tomić

Kako je ranije otkriveno u pevačicinom šou programu "Ceca i deca", nova vila imaće tri sprata, a na trećem je, prema projektu, planiran spa centar. Ugradiće džakuzi iz kog će imati direktan pogled na more.

Folk zvezda navodno planira brojne promene u svojoj letnjoj oazi mira, ali za sada neće dirati bazen koji ima u dvorištu.

U prizemlju će biti ogroman dnevni boravak sa kaminom, pošto Ceca želi da kuću posećuje i zimi, a ne samo tokom leta, kao do sada. Na spratu će svaka spavaća soba imati svoje kupatilo. U vilu će navodno biti ugrađen i lift, pomoću kog će gosti moći lakše da se kreću po spratovima.

Podsetimo, Ceca je u nekoliko navrata isticala kako je dizajn enterijera njen hobi i kako voli da učestvuje u uređenju svojih stambenih objekata, te verujemo da će i ona "umešati svoje prste".

(Telegraf.rs)

Video: Ceca sredila vilu na Kipru: Pršti od luksuza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA