Vreme čitanja: oko 2 min.

Šavija sprema novu tužbu za Karića nakon šokantnog snimka koji se pojavio u javnosti? Momentalno se oglasila

Vreme čitanja: oko 2 min.

Stefan na pomenutom snimku nikoga nije imenovao, ali je izgovorio strašne stvari, a mnogi su u komentarima pisali da je aludirao na Natašu

  • 1
Stefan Karić, Nataša Šavija, policija Foto-kolaž: Nikola Tomić, Instagram/natasa.savija, Marko Jovanović

Šok snimak bivšeg zadrugara Stefana Karića, koji je optužen za prebijanje takođe bivše zadrugarke Nataše Šavije, pojavio se nedavno na društvenim mrežama.

Naime, na snimku koji je osvanuo vidimo kako Stefan razgovara sa nekim, nije poznato sa kim, a ističe da dotičnu nisu mogli da operišu odmah, jer je imala kokain u krvi.

Mnogi su u komentarima napisali da on na snimku zapravo priča o Nataši, a sada se oglasila i starleta.

- Pa mene zaboleo stomak od smeha kad sam videla. Svakako će biti tužen za ovo. Nije zaboravio da se ljudi i dalje pitaju, odnosno i ne pitaju se više, jasno je kao dan, zašto se on tri dana nije javljao policiji. Sve i da jeste bilo toga u meni, zna se da doktori imaju svoj raspored, a meni nije bio otvoren stomak, organi izleteli i slično, ne daj boze, pa da je moralo istog momenta - rekla je Šavija i dodala:

- Uostalnom, tu supstancu doktori mogu da saniraju, koliko znam, a mislim da ona svakako ne utice na operaciju, kao ni psihoaktivni lekovi, antidepresivi. Ne mogu da tvrdim, ali svakako će morati da dokaze to. To što upliće državne hirurge u njegove bljuvotine je katastrofa. Njega treba neko da drži pod kontrolom i da ne drži te lajvove gde se samo kanali - istakla je ona za "Kurir".

Stefan na pomenutom snimku nikoga nije imenovao, ali je izgovorio strašne stvari.

- Pa devojka nije mogla da... Držali je u bolnici da se očisti od kokaina, šta da ti pričam... Nisu mogli da je operišu jer je imala kokain u krvi, ne znam šta onda da ti kažem - rekao je Stefan u kameru.

Podsetimo, bivši zadrugar Stefan Karić osumnjičen je da je Nataši naneo povrede, zbog čega je oko 30 dana proveo iza rešetaka, a suđenje se i dalje čeka.

Zbog strašnih podliva Šavija i dalje krije lice, a nedavno se uključila uživo putem Instagrama, zajedno sa drugoplasiranom učesnicom "Zadruge 6", Anom Ćurčić, koja joj je pružila veliku podršku.

- Kako si? - pitala ju je na početku lajva Ana.

- Dobro sam. Čekam operaciju, nadam se da će proći sve kako treba. Trebalo bi da bude sad oko 1. jula. Lekari su mi rekli da bi trebalo da se vrati sve u normalu, ali je teško da se radi zahvat dok je oko pod otokom. Ako ne bude tako, nosiću naočare, šta da radim - rekla je očajna Nataša.

- Biće sve u redu, ne očajavaj - pružala joj je podršku Ćurčićeva.

Nataša je zatim skinula naočare i pokazala kako njeno lice izgleda sada.

(Telegraf.rs)

Video: Šavija pokazala modrice i priznala: "Pocepala sam mu majicu i udarila šamarčić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    3. jul 2023 | 09:10

    Sada ce on opet u zadruga kod zeljka su pozeljni tzkvi majmuni kao karic mamu lu j

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA