Vreme čitanja: oko 2 min.

Mnogi se pitaju zašto se nova sezona Zadruge zove "Elita": Voditeljka rijalitija otkrila prve detalje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Baš sve će biti elitno!

  • 4
Zadruga 7 imaginarijum Željko i Milica Mitrović Foto-kolaž: A. Nalbantjan, Wikimedia, Antonio Ahel/ATA Images

Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, objavio je da će se emitovati sedma sezona rijalitija "Zadruga", koja će nositi naziv "Elita".

Nova sezona startovaće u septembru i okupiće samo posebno odabrane učesnike, a glavna nagrada iznosiće 100.000 evra za pobednika, i po 50.000 evra za drugo, treće i četvrto mesto.

Kako se spekuliše, u "Elitu" će ući istaknuti igrači "Zadruge", "Farme", "Parova", "Dvora" i "Velikog brata", a neka imena koja se već ističu su pobednici pomenutih rijalitija, među kojima su: Vladimir Arsić Arsa, Darko Petkovski, Saša Đani Ćurčić, Žarko Stojanović, a za koga se još spekuliše da će ući, pogledajte na ovde.

Jedna od voditeljki "Zadruge", Ivana Šopić, oglasila se o novom projektu i otkrila zašto nosi naziv "Elita".

- Mogu da primetim da je interesovanje za "Zadrugu 7" veće nego bilo koje interesovanje za prethodne "Zadruge". Gledaoci postavljaju puno pitanja, da li "Zadruga 7" nosi naziv "Elita" zbog možda elitnog ambijenta koji će biti u prostorijama u Šimanovcima ili zbog elitnih učesnika ili će "Zadruga" sama po sebi biti elitna jer će u njoj učestvovati najbolji igrači koji su obeležili "Zadruge". Čelnici televizije Pink spremaju jedan spektakl, koji će bez teksta da ostavi i nas, koji smo na sve spremni i koji očekujemo bukvalno sve. Koliko mogu da namirišem ovo je nešto što će nikog neće ostaviti ravnodušnim i mislim da niko od nas nije spreman na ono što nas čeka, a u tome je i čar - rekla je Ivana, pa dodala:

- Od "Zadruge 7 - Elita" očekujem da tamo elitno bude sve i mislim da je ovo ono što je trebalo gledaocima. Ljudi koji rade na projektu osluškuju želje gledalaca i mislim da će dobiti baš ono što žele, čak i preko toga. Vrlo sam uzbuđena i mislim da je ovo spektakl koji nikad nije nigde zabeležen i drago mi je što ću biti deo njega. Mislim da niko nije spreman na ono što nas čeka! Elita će da pokori sve pred sobom i izdominira u svom, elitnom stilu - rekla je Šopićeva za Srbija Danas.

(Telegraf.rs)

Video: Dušica Jakovljević o incidentu sa Lepim Mićom u finalu Zadruge 6

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    4. jul 2023 | 16:30

    Bolje bi im pristajalo da se zovu Sodoma i Gomora 2

  • MTF

    4. jul 2023 | 16:26

    Sve sama ELITA, Lepi Mića, Kulici Zorica itd. Da ih čovek od "miline sluša i gleda". 😂😂😂😂😂

  • baba smilja iz darosave

    4. jul 2023 | 18:14

    državni neprijatelj broj 1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA