Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivan Marinković: Još uvek nisam dobio zabranu prilaska Zorici Marković

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako tvrdi, policija nije bila na njegovoj adresi

  • 0
Zorica Marković, Ivan Marinković Foto-kolaž: ATA Images, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Potpuni haos izbio je u noći između 16. i 17 juna u emisiji "Narod pita", kada su gostovali Ana Ćurčić, Zorica Marković i Ivan Marinković.

Tada je došlo do sukoba između Zorice i Ivana, nakon čega je pevačica uzela punu čašu soka i polila Marinkovića, pa su usledile gnusne psovke, a obezbeđenje je uletelo između njih dvoje.

Zorica je nakon emisije prijavila policiji Ivana Marinkovića jer je vređao nju i njene sinove.

- Naravno, prijavila sam ga policiji i podneta je tužba, jer on je meni javno pretio. Na opštini Voždovac sam ga prijavila, pa će ga naravno pozvati. Stati neću, jer čoveku ništa uradila nisam. Dosta više pretnji, dosta više bilo kome, a pogotovu ženama. On je mene, one noći u Narod pita, izvređao i izneo gomilu laži za moju decu i mene, ali za mene je nebitno, to je govorio i u Zadruzi. Ja to neću nikome tolerisati, advokat sve radi. Tužen je i prijavila sam ga policiji - navela je Zorica.

Danas su se pojavili navodi da je tražila i zabranu prilaska, zbog čega je Marinković navodno morao da se javi policiji.

Kontaktirali smo Ivana kako bismo proverili da li je tačno da je policija bila na njegovoj adresi i da mu je zabranjeno da priđe bivšoj zadrugarki, a on je demantovao te navode.

- Još uvek nisam dobio zabranu prilaska. Ništa mi nije stiglo, niti me je posetila policija. To je laž - rekao je Ivan za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Ivan Marinković se snimao sa sinom: Mali Željko mu tokom razgovora odbrusio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA