Vreme čitanja: oko 1 min.

Kardašijanke se snimale uz Fazlijin hit, a sada je "Helikopter" završio na stranici američkih vazdušnih snaga

Vreme čitanja: oko 1 min.

Video je lajkalo više od 111.000 ljudi

  • 1
Fazlija Foto: Nikola Tomić

Turbofolk pesma "Helikopter" pevača iz Bosne, Fazlije, postala je pravi hit nakon što je postala viralna na mreži Tiktok, a uz muziku pesme snimale su se čak i svetske zvezde kao što su sestre Kardašijan i Britni Spirs.

No, pesma popularnog Fazlije koji živi u Austrailiji sada se našla i na zvaničnom profilu američkih vazdušnih snaga na Instagramu.

Na pomenutoj stranici osvanuo je video jednog njihovog helikoptera koji prati turbofolk pesma "Helikopter" pevača Fazlije.

- UH-1N je pomoćni helikopter koji se koristi za podršku raznim misijama širom zračnih snaga. Od zračnog transporta, preko nadzora, do misija potrage i spašavanja, UH-1N je uvek spreman i dostupan za podršku - navodi se u opisu snimke koja prikazuje navedeni model helikoptera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by U.S. Air Force (@usairforce)

Video je lajkalo više od 111.000 ljudi.

Podsetimo, Fazlija živi u Austriji, a čija je pesma "Helikopter" postala svetski hit, piše "Kurir".

Pesma je postala viralna na Tik toku, a čak je stigla i do Britni Spirs i sestara Kardašijan. Fazliji popularnost prija, a i sam kaže da je po malo lenčuga, ali da su počeli svi da ga zovu svetskom zvezdom.

- Kardašijanke su mi sestre od tetke. Ja radim pesme da to bude hit. Međutim, pesme neke nisu prošle kako treba. I šta se dešava, radim pesmu "Helikopter". Ja sam lenčuga, moram da priznam. E posle te pesme su krenuli pozivi, "ti si svetska zvezda", ovo ono. U početku niko nije znao, posle su me zvali iz celog sveta - rekao je Fazlija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA