Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvo oglašavanje Sanje Stanković na dan venčanja njene bivše: Poručila Matoroj samo jedno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sanja i Matora su raskinule pre 3 godine, a vezu su takođe započele u Zadruzi

  • 0
Anita Stanojlović, Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora Foto-kolaž: Kobra

Zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović venčavaju se danas u Crnoj Gori, a kako Telegraf saznaje ceremonija će se obaviti na Svetom Stefanu.

Naime, poznato je da je Jovana bila u dugoj vezi sa takođe bivškom zadrugarkom, a sada voditeljkom, Sanjom Stanković, koja se sada i oglasila povodom današnjeg događaja.

- Matora i ja nismo zajedno već 3 godine. Ne čujemo se i nema potrebe da se čujemo. Želim joj sve najlepše. Niti sam je kontaktirala dan pred venčanje, niti imam potrebu. Neka im je sa srećom - rekla je Sanja.

Podsetimo, dosta se spekulisalo na kojoj lokaciji će zadrugarke izgovoriti sudbonosno "da", a kako Telegraf ekskluzivno saznaje, to će se desiti u jednoj luksuznoj vili na Svetom Stefanu.

Kako se možeti videti na snimku koji je zabeležila naša reporterka, vila je opasana visokim zidinama i nemoguće joj je prići.

Kako nezvanično saznajemo, noć u ovoj vili košta skoro 1.000 evra, a krase je ogromna terasa, raskošne sobe i pogled koji obara sa nogu.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Ovo je kuća u kojoj će se venčati Matora i Anita

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA