≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok je Matora čeka u vili od 3 miliona, Anita se provodi sa pevačicom: Jovana joj besno uputila poruku

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 2
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Jovana Tomić Matora danas će se zavetovati na večnu ljubav svojoj izabranici u vili vrednoj 3 miliona evra na Svetom Stefanu, a dok je ona čeka u luksuznom smeštaju, Anita Stanojlović se provodi po Budvi i to sa bivšim zadrugarkom.

Kako smo već pisali, Matora je od ranog jutra ušla u vilu koja se nalazi na jednom od najlukusznijih mesta u Crnoj Gori, ali došla je sama, bez Anite.

Iako je zbog naših paparaco fotografija Matore koja nervozno šeta po terasi luks vile svi mislili da nešto nije u redu sa njih dve, buduća mlada je sve spekualcije demantovala nakon što je uključila lajv.

Naime, ona se javila iz auta dok se prevoula do vile u kojoj će se venčati, a društvo će joj je pravila pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić.

Njih dve su uživale uz muziku, vidno raspoložene, a u jednom trenutku je i Matora ušla da gleda lajv i budućoj poslala poruku:

- Jel ste vratile karticu? - napisala je Matora, a kako joj nisu odgovarale, dodala je samo:

Anita Stanojlović, Matora Printskrin: Instagram/anitastanojlovicofficial

- Bre.

Podsetimo, kako nezvanično saznajemo, noć u ovoj vili košta skoro 1.000 evra, a krase je ogromna terasa, raskošne sobe i pogled koji obara sa nogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA