≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Aca Bulić napokon javno priznao: "Nisam razveden, imam suprugu"

Vreme čitanja: oko 2 min.

On je uplovio u vezu sa Anom Ćurčić, a kako je rekao zvanično se nije razveo od žene, sa kojom dugi niz godina ne živi

  • 6
Ana Ćurčić, Aca Bulić Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Aca Bulić sinoć je u studiju na televiziji "Pink" otkrio detalje svog ljubavnog života koji su uzburkali javnost i naveo da se još uvek nije razveo od supruge.

Naime, on je uplovio u vezu sa Anom Ćurčić, a kako je rekao zvanično se nije razveo od žene, sa kojom dugi niz godina ne živi.

- Mnogi ne veruju u tvoju priču da si sa svojom bivšom suprugom završio odnos pre Aninog ulaska u "Zadrugu", i da si to sada drugačije predstavio kako nju ne bi osudili, da se nekome umešala u brak i da je uništila nečiju sreću - rekao je voditelj.

- Prvo, nije supruga, nego devojka. Da razjasnimo, ja imam suprugu, nisam se razveo od nje. Venčali smo se u Londonu, ali ne živimo 20 godina zajedno. Istina je da sam bio sa Anđelom sedam godina u vezi, s njom sam u kontaktu i dan-danas, radi u mom klubu i stvarno je divna osoba. Nisam sa njom par meseci pre "Zadruge". To stvarno nema veze sa Anom, to su neki naši odnosi. Ana i ja smo jedna lepa priča, a vidim da ima mnogo negativnih ljudi oko nas - rekao je Aca.

Aca Bulić Printskrin: Youtube/ZadrugaOfficial

- Kada ste vas dvoje govorili o vašem odnosu, ona je rekla da je tek nakon završetka rijalitija videla koliko si je podržavao. Kako se desilo pomirenje, ko je načinio prvi korak - upitao je voditelj.

- Spontano se desilo. Poljubili smo se u hodniku ove televizije. Ivana Šopić je bila voditeljka, na početku večeri smo rekli da nismo zajedno, a onda se to desilo i obelodanili smo našu vezu nakon bloka reklama - otkrio je Aca.

-Šta će Buliću pisati kad je ovom pesmu bez rime pisala - pročitao je voditelj.

-Sa Acom neće biti pesme jer neće biti zbogom - rekla je Ana.

- Je l' ste vi vereni? - pitao je voditelj.

-Morate da me razvedete zvanično u Londonu da bi o tome pričali - rekao je Aca.

-Zar je bitan papir - rekla je Ana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?????

    11. jul 2023 | 18:03

    Znaci da je Ana ljubavnica?

  • Ana Curcic u vezi sa VENCANIM COVEKOM

    11. jul 2023 | 18:34

    Varala vencanog muza Kovacevica sa Zvezdanom. Sad u vezi sa VEC VENCANIM Acom Bulicem. Ana je zena za nepostovanje. Napadala dete Andjelu koja je pre Zvezdana imala samoooooooooo 2 decka i Andjeli Zvezdan bio treci. A ova Ana Curcic moralise a zena u zrelim godinama.

  • Lud, ludji, naj....

    11. jul 2023 | 18:22

    Ovde lud zbunjenog ..... ,Ne zna se ko je veci manipulator od njih dvoje a zahvaljujući Zvezdanu koji je kolateralna šteta, izmanipulisala je sve. Zvekija ludo volela i on je kriv za sve, Acu najluđe, a ko joj napravi decu, ne prave se deca sa nekim koga ne voliš, šta je sa tim čovekom, ne pominje ga. Ne možeš je uhvatiti ni za glavu ni za rep. Ovde se ne zna ko koga i kad pa sve u krug.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA