≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo: Zbog ovog sukoba je Memedović dao otkaz na RTS

Vreme čitanja: oko 1 min.

Memedović je pre više od nedelju dana ušao u verbalni sukob sa Brankom Klanščekom, a sve zbog neslaganja sa odlukama koje je Upravni odbor RTS-a, usvojio prošle godine

  • 6
Jovan Memedović Foto: ATA Images

Voditelj i urednik emisije "Sasvim pirodno", Jovan Memedović dao je otkaz posle trideset godina uspešnog rada na Javnom servisu zbog neslaganja sa predsednikom Upravnog odbora RTS-a, Brankom Klanščekom.

Naime, kako je Telegraf prvi pisao, Memedović je pre više od nedelju dana ušao u verbalni sukob sa Klanščekom, a sve zbog neslaganja sa odlukama koje je Upravni odbor RTS-a usvojio prošle godine.

Izvor za naš sajt nam je otkrio da su se Klanšček i ostali članovi Upravnog odbora pobunili zbog velike količine novčanih sredstava koji se troši iz budžeta Javnog servisa za spoljnu produkciju.

Najava festivala Branko Klanšček, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Upravni odbor na čelu s Klanščekom usvojio je krajem prošle godine odluku, a prema kojoj je zaposlenima na Javnom servisu zabranjeno da rade i u emisijama spoljne produkcije.

Upravo to je bio okidač da se Memedović verbalno sukobi sa Klanščekom i odluči da posle trideset godina da otkaz.

(Telegraf.rs)

Video: Joca Memedović izazvao vicem Andriju Miloševića: "Evo jedan crnogorski"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    11. jul 2023 | 13:24

    Po tome onda nema ni kviza Ja volim Srbiju ni Stigni me ako znas i slicnih. Verovatno cemo gledati ponovo Bolji zivot, Kamiondzije, Otisani, i tako to. Bando

  • maki

    11. jul 2023 | 16:07

    Pa i suludo je da se tolike pare daju na produkciju koja je vam Rts-a, kako bi ovi voditelji imali plate kao da su tri neuro hirurga! Radi bato za platu a ne da se rasipate sa novcem koji je btw prinudno otet narodu.

  • Miki

    12. jul 2023 | 18:05

    Valjda će sada svi koji su nas potkradali preko privatnih produkcija a primali platu i bonuse na rts -u za nerad dati ostavke. Prva voditeljka Slagalice , pa ostali. Ali nema tu obraza ni časti . OTKAZI SVIMA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA