Vreme čitanja: oko 1 min.

Gastoz šokirao priznanjem o problemima sa policijom i narkoticima: Pomenuo je i pokojnu majku

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Policija me je privodila na trežnjenje, skidali su me sa granice, kanabis i tako to", prizano je on

  • 0
Nenad Marinković Gastoz Foto: ATA Images

Nenad Marinković Gastoz se poslednjih godina povukao iz javnog života, a sada je u jednoj emisiji otvoreno govorio o problemima koje je imao sa zakonom, ali i konzumiranju narkotika.

Poznat je po tome što živi "lud" život i veliki je hedonista. Kako kaže, uvek je u dugovima i plaća devojkama za usluge.

- Nenade, vezuju te za blud, razvrat, nemoral, lake žene, opijate, drogu, s*ks, alkohol, ti kada nekome kažeš Gastoz njemu pada sve to na pamet. Jesi li ti stvarno takav? - pitao ga je voditelj.

- A koje su to žene lakog morala, pa više verujem nekoj osobi koju platim, mislim nemam te manire, volim kada odem preko gde je to legalno i sve, da platiš sponzorušu, prodavačicu ljubavi to, nemam problem sa tim. Moje usluge nemaju cenu, ja to džabe radim - odgovorio je Nenad.

Na pitanje voditelja da li je policija upala u njegov stan zbog 50 grama kokaina, Gastoz se našao u čudu.

- To su gluposti. Policija me je privodila na trežnjenje, skidali su me sa granice, kanabis i tako to. Jedini sam tad bio u lovi, i da ne bi skidali sve, ja sam sebe prijavio - kazao je on, pa otkrio šta konzumira od opijata:

- Najviše koristim alkohol, obožavam marihuanu i travu. To je prelepo i kad bi svi to pušili, bilo bi mnogo drugačije. Ovo što ja pričam, nema neku težinu - ispričao je Gastoz ranije u emisiji "Pretres" na "HypeTV".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA