Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova pevačica je jedna od retkih koja ne nastupa za Novu godinu: Odluku je donela zbog sujeverja

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za razliku od njenih kolega koji rade punom parom i tokom praznika, Suljakovićeva Novu godinu provodi u krevetu, a nedavno je otkrila i zašto

  • 2
Šemsa Suljaković Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Šemsa Suljaković jedna je od estradnih ličnosti koja ubedljivo ima najveće hitove na čije taktove na svakom slavlju gotovo uvek nastane potpuno ludilo, međutim, ona je pre nekoliko godina donela jednu odluku koja se tiče nastupa, a kojoj je ostala dosledna.

Naime, njeni hitovi nezaobilazni na svim veseljima, ali uprkos slavi danas živi mirnim životom i radi toliko tek da zadovolji svoju dušu.

Kako Šemsa tvrdi, luksuz bez previše medijskog pojavljivanja može sebi da dozvoli s obzirom na postignut uspeh.

- U printanim medijima sam vrlo često, nastupam tamo gde mi se sviđa. Ako se pitanje odnosi na tv emisije, u pravu ste, ne vidim potrebu za tim. Oprostite, ali ja sam u svojoj pozamašnoj karijeri naučila da se pojavljujem sa povodom, a toga kod mene trenutno nema. U Bosni boravim dok ne poželim Švedsku i obrnuto, priznaje pevačica.

Za razliku od njenih kolega koji rade punom parom i tokom praznika, Suljakovićeva Novu godinu provodi u krevetu, a nedavno je otkrila i zašto.

- U mojoj karijeri samo sam pet Novih godina odradila na početku. Sve ostale sam bila na pidžama partiju. To je bila moja odluka. Malo je to iz nekog praznoverja, jer tih pet godina bi mi se svaki put za vreme ili nakon nastupa nešto loše dogodilo. Meni je počelo da radi to po glavi i rekla sam sebi: "To te Bog upozorava da ne radiš za Novu godinu." Ali bukvalno se desilo svaki put nešto - rekla je Šemsa, a potom opisala šta joj se konkretno događalo:

- Recimo padnem niz stepenice u Švajcarskoj, zapne mi haljina. To je bio neki motel sa uskim stepenicama. Nagnječila sam rebra i otišla u bolnicu. U Americi je trebalo sutradan da nastupam u jednom lokalu i dođe policija taj dan u ponoć i kaže da je taj lokal dignut u vazduh! Onda u Bosni u dvorani doček. Bio je švedski sto, a papci navalili i pojeli i popili sve, nismo imali običnu vodu da popijemo! O petardama da ne govorim, od dima nismo mogli da dišemo. Čak je i Martu Savić petarda spržila po nozi. Tada sam rekla stop - ispričala je nedavno pevačica, prenosi "Pink".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA