Vreme čitanja: oko 1 min.

Tijana Ajfon spremila osvetu za osobu koja joj je zapalila auto: Iz Crne Gore mu javno poručila jedno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da ovo neće oprostiti jasno je dokazala jednim potezom i to dok se provodila na svadbi u luksunoj vili na Svetom Stefanu

  • 0
Tijana Ajfon, Zapaljen automobil Foto: Kobra

Starleti Tijani Ajfon pre nekoliko dana zapaljen je auto ispred zgrade, nakon čega je ona uz posebnu dozvolu otputovala u Crnu Goru gde joj je inače zabranjen ulazak, a odakle je poslala poruku "da je osveta spremna".

Tijani je za sada još uvek nepoznati počinilac oko 4 ujutru zapalio automobil marke "audi a5", a nakon nemilog događaja ona je otišla u policiju gde je dala izjavu.

Da ovo neće oprostiti jasno je dokazala jednim potezom i to dok se provodila na svadbi u luksunoj vili na Svetom Stefanu.

Naime, ona je snimala deo pesme koju peva Darko Lazić i poručila ljudima koji su joj zapalili auto:

- Javiše mi kumovi da spremna im je osveta - napisala je ona, dok  je pevala i ostavila emotikon.

Podsetimo, kontroverznoj starleti Tijani Ajfon zapaljen je automobil u ranim jutarnjim časovima u Beogradu, u Gusinjskoj ulici, u noći između nedelje i ponedeljka.

Maksimovićeva je pomenuti automobil nedavno kupila, a spominje se i cifra od oko 45.000 evra.

Kako je Telegraf saznao, Tijana je dala izjavu u policiji i ona je tom prilikom odgovarala na pitanja da li je dobijala pretnje, da li je nešto videla, primetila možda da je neko prati i da li preti njenoj porodici i ključno pitanje, na koje starleta takođe mora da da odgovor je, da li na nekoga sumnja.

Kako je iz MUP-a potvrđeno za Telegraf, sinoć oko 4.30 u Gusinjskoj ulici na parkingu izbio je požar na automobilu audi A5, navodno je NN osoba ubacila u automobil flašu sa zapaljivom tečnošću.

(Telegraf.rs)

Video: Tijana Ajfon nakon što su joj zapalili automobil

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA