Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo: Evo kako je Tijana Ajfon otišla u Crnu Goru uprkos zabrani ulaska

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njoj je mera zabrane izrečena prošlog leta, od kada nije ni smela da uđe u zemlju

  • 0
Tijana Ajfon, Zapaljen automobil Foto: Kobra

Starleta Tijana Ajfon prošle godine proglašena je bezbednosno rizičnom osobom u Crnoj Gori, te joj je zabranjen ulazak u ovu zemlju, a sada je prvi put posetila ovu zemlju od kako joj je izrečena zabrana.

Njoj je mera zabrane izrečena prošlog leta, od kada nije ni smela da uđe u zemlju.

Ona je sada, kako naša reporterka saznaje morala da dobije posebnu dozvolu za ulazak s obzirom na to da mera izrečena od strane crnogorskih državnih organa još uvek važi za Tijanu, te i dalje važi za bezbednosno rizičnu osobu.

- Ona je morala da traži i dobila je posebnu dozvolu za ulazak, i to važi samo za sad. Zbog toga je i došla na venčanje, godinu dana nije kročila u Crnu Goru - ispriačo je izvor za naš portal.

Podsetimo, državne službe Crne Gore sumnjaju da je starleta Tijana Ajfon u bliskom odnosu sa Veljkom Belivukom, kojem se poslednjih meseci sudi za teška ubistva, navodili su mediji prošle godine.

Zbog dovođenja u vezu sa Veljom Nevoljom i njegovom kriminalnom grupom, tamošnje vlasti odredile su da starleta nije poželjna u njihovoj zemlji, kako saznaje „Kurir“.

Ovim povodom oglasila se i Maksimovićeva, pa je prokomentarisala navode da više ne može da letuje na Jadranu.

- Čula sam i, pravo da vam kažem, vidno sam potresena. Ne znam šta ću bez Crne Gore pored toliko egzotičnih destinacija na ovoj maloj zemaljskoj kugli. Idem kući da plačem. Ove godine nisam ni planirala da idem u Crnu Goru jer uveliko gorim u novoj kolekciji kupaćih kostima u našoj lepoj zemlji, gde i te kako uživam - izjavila je starleta za pomenuti portal.

(Telegraf.rs)

Video: Tijana Ajfon nakon što su joj zapalili automobil

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA