≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radanović odveo petomesečnog sina na prvi pričest: Maleni Damjan u Slobinim rukama - slike koja topi srca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač je na svom Instagramu podelio fotografije na kojima prvo pozira ispred crkve "Svetog Jovana" u Beogradu sa sinom, kojeg drži u naručju

  • 11
Sloba Radanović Printskrin: Instagram/slobaradanovic

Sloba Radanović pre pet meseci postao je otac sina kojem je dao ime Damjan, a kako je pevač veliki vernik malenog naslednika kojeg su on i supruga tajno krstili nedavno, sada su odveli i na pričest.

Pevač je na svom Instagramu podelio fotografije na kojima prvo pozira ispred crkve "Svetog Jovana" u Beogradu sa sinom, kojeg drži u naručju.

On je zatim na stori priči objavio i fotografije iz crkve, na kojima se može videti kako naslednika drži u rukama, dok ga pop pričešćuje.

- Rođeni moj - napisao je Radanović i dodao emotikon u obliku srca.

Inače, Sloba je veliki patriota i vernik i često, kada za to ima vremena obilazi manastite širom Srbije sa sinom, suprugom Jelenom i njenim sinovima.

Posetimo, Sloba i Jelena su polovinom aprila, kada je maleni Damjan napunio 40 dana, otišli na Kosovo gde su ga u tajnosti krstili.

- Danas smo imali čast da našeg Damjana u najlepšem mestu na svetu, manastiru Svetih vrača Kozme i Damjana na Kosovu i Metohiji, krste i uvedu u veru, naši omiljeni ljudi. Dobrodošao sine, slava Bogu! - napisao je atda Sloba.

(Telegraf.rs)

Video: Sloba i Jelena Radanović iz sveg glasa pevaju uz Baju Malog Knindžu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA