≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostavila 53 godine starijeg penzionera, sada se kondukterka Milijana skinula: Izbacila grudi, a na ruci prsten

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona sada radi kao konduktera u rodnom gradu, a nakon priče da je sada smuvala više od 20 godina starijeg muškarca, Miljana se razgolitila

  • 2

Bivša rijaliti učesnica Milijana Bogdanović postala je popularna nakon što je u rijaliti ušla sa pola veka starijim penzionerom Milojkom s kojim se i venčala, međutim njihova ljubav je "pukla", a nakon svega ona se zaposlila kao kondukterka.

Milijana se potpuno povukla iz javnosti, a na mrežema se baš retko oglašava, međutim, sada je postala aktivnija no ikada.

Ona sada radi kao konduktera u rodnom gradu, a nakon priče da je sada smuvala više od 20 godina starijeg muškarca, Miljana se razgolitila.

Milijana se skinula u bikini i sliku objavila na svom Instagramu, a u prvom planu su grudi i njenog telo - koje se nije specijalno promenilo od učešća u rijalitiju.

Ono što su mnogi primetili jeste da na ruci nosi prsten, međutim nije poznato da li je isti poklon od navodnog stariejg dečka.

Podsetimo, Milijana se proslavila se učešćem u rijalitiju “Parovi”, a nedavno je otkrila da se zaposlila u gradskom prevozu kao kondukter.


Naime, javnost je pamti kroz vezu sa pet decenija starijim Milojkom Božićem (78), kao i sa oženjenim pevačem Ivanom Gavrilovićem, a nedavno se pisalo da ima novog dečka koji je 23 godine stariji od nje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA