Vreme čitanja: oko 1 min.

Suprug Nadežde Biljić molio vlasnike klubova da pevačica nastupa kod njih: "Niko ne želi da radi sa njom"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ne mogu da dopustim da jedan ovakav talenat propadne - rekao je on

  • 1
Nadežda Biljić Printskrin: Instagram/nadezda_biljic_offical

Bivši rijaliti učesnik i suprug pevačice Nadežde Biljić, Toma Panić putem društvenih mreža otkrio je zašto se pevačica nigde ne pojavljuje.

Kako je Toma naveo da vlasnici klubova ne žele da angažuju Nadeždu, navodeći da je ljudi ne vole.

- Želeo sam da vam se obratim zato što dosta vas komentariše zašto Nadežda ne nastupa. Mislim da je to pitanje za vlasnike klubova. Svi oni su rekli kada sam ih molio i zvao, da nisu zainteresovani za Nadeždu. Oni kažu kako narod Nadeždu ne voli, kako Nadežda ne zna da peva ono što narod želi i kažu da nema datuma za nju - rekao je Toma na društvenim mrežama i nastavio:

- Sa druge stane moram da vam kažem da sam ja sticajem okolnosti postao njen menadžer. Ja sam sve menadžere zvao i niko nije želeo da radi sa njom, svi najveći menadžeri, niko nije htio da radi. Ne mogu da dopustim da jedan ovakav talenat propadne, već tri godine iz sve snage pokušavamo da ona ima svoje hitove i pesme, a sa druge strane, gde god da smo otišli da uzmemo pesmu tražili su nam ogromne sume novca, a sa druge strane nisu izvadili hitove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    14. jul 2023 | 13:05

    Tomo to je sve zato sto vecina omladina je sad po klubove a trenutno se slusa vrsta muzike vojaz breskvica teodora, jedino moze sada sa tom narodom muzikom po nekim kafanama...svadbama. nazalost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA