Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je prva porodična fotografija Rade Manojlović sa pokojnom majkom: Lepotu je nasledila od nje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se može zaključiti na osnovu fotografije koja je objavljena na Intsagramu, Manojlovićeva u tom periodu nema više od 10 godina

  • 2
Grand novogodišnji program Foto: Nikola Tomić

Pevačica Rada Manojlović rano je ostala bez majke, a na društvenim mrežama sada se pojavila prva porodična fotografija pevačice, na kojoj ona i sestra poziraju sa ocem i pokojnom majkom.

Kako se može videti na fotografiji koja je objavljena na Intsagramu, Manojlovićeva u tom periodu nema više od 10 godina, a pored nje poziraju sestra Maja, majka i otac.

Kako je prva porodična fotografija porodice Manojlović koja je isplivala u javnosti, ono što je veoma uočljivo jeste da je Rada lepotu nasledila od majke - jer je gotovo preslikana.

Fotografiju objavljenu na Instagram stranici estradni.arhiv pogledajte u nastavku teskta:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @estradni.arhiv

No, samo nekoliko godina nakon što je nastala divna porodična slika, Rada je ostala bez majke. I sama je nekoliko puta govorila o tome koliko je teško podnela iznenadnu smrt majke, te da godinama nakon toga nije mogla da prihvati ženu koju je njen otac posle smrti majke doveo u kuću.

- Ja sam imala 19, sestra 17 godina. Imala sma najbolju drugaricu u selu, čak i sestru, tamo smo svi Manojlovići rođaci, ona je moje godište, '85. njoj je mama umrla kada je imala dve godine i ja sam se ceo život pitala kako joj je i ceo život molila Boga, jer mi smo sedele u klupi zajedno, bila mi je najbolja drugarica i nekako gledajući nju uvek mi je bilo teško zbog nje i samo sam razmišljala da se meni ne desi, samo da moja mama... - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moka

    14. jul 2023 | 21:09

    Rado samo napred ali ne biraj momke po lovi nego po srcu.Jelena Kostov vam je postavila lestvicu ne mora da bude poznat vec normalan srecno

  • Ja

    15. jul 2023 | 12:38

    Rada je vama lepa?!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA